Kære mandagspiger

Så har vi holdt sommerafslutning. Ikke helt som vi havde ventet, for efter en måned med sol og tørke skulle månedens tordenskylle falde lige netop mandag mellem kl. 12 og 15. Heldigvis tog alle det med godt humør, nogle kom senere og i tårnet blev der snakket, strikket og spillet terningespil og bræt spil. Kl. 15 var der 6 mandagspiger der spillede 9 huller, dog stadig med regn på 2 af hullerne.

Stor ros til jer alle, for at være gode til at melde jer til over golfbox, og fylde hullerne ud samt ikke mindst få indtastet scores efter de almindelige runder. Det gør det hele meget lettere.

Tidligere havde vi et spil der hed eclektic, det var besværligt at administrere, men nu har golfbox lavet “Orders of Merit”, som er noget tilsvarende. På alle almindelige spilledage, hvor vi indberetter scores, samler golfbox de bedste, så vi til slut kan se, hvor mange point vi har scoret på de forskellige sløjfer. Jo flere runder du spiller, jo flere muligheder har du for at forbedre dig. Du finder “Orders og Merit” ved at gå ind på golfbox, vælge klubturnering og trykke på de tre streger ud for kalender. Der kan du så vælge “Mandagspiger 2023 – Alle” og de forskellige sløjfer. God fornøjelse.

Nu er der sommerferie, der er dog altid mulighed for at spille golf. Skriv jer endelig på om mandagen ligesom i vinter. Der er også åbne Aalborg dage her i juli.

Vi glæder os til at se jer igen den 7. august.

Mange hilsner

Kaptajnerne