I den forgangne weekend var det senior- og veteranholdets tur til at drage til Sjælland og kæmpe om DM-medaljer. Finalespillet blev afviklet i Sorø GK.

Vetaranholdet er flere gange blevet Danmarksmester og seniorholdet formåede sidste år at hive en bronzemedalje med hjem til Aalborg, så der var høje forventninger til begge hold inden weekenden.

Seniorerne skulle i lørdagens semifinale møde Kokkedal. Det blev en tæt affære, hvor Aalborg trak sig sejrrigt ud med cifrene 8-6. I søndagens finale skulle man møde Simon’s, som desværre viste sig at være for stor en mundfuld. Det blev til et 10-4 nederlag, men holdet kommer hjem med en flot sølvmedalje – stort tillykke med det!

Veteranholdet skulle ud i et opgør mod Aarhus i lørdagens semifinale. Her blev det også en tæt kamp, hvor Aalborg til sidst trak det længste strå med en sejr på 8-6. Derfor stod den på finale søndag, hvor modstanderen hed Rungsted, som havde udraderet Kokkedal med cifrene 14-0 i deres semifinale. Rungsted viste sig desværre også for stærke for vort Aalborg-hold, som måtte tage til takke med sølvmedaljerne efter et nederlag på 4-10. Tillykke med sølvet til veteranholdet!

Se de detaljerede resultater herunder.