Weekendens finalespil i DM for hold blev afviklet i Rungsted Golf Klub og det var med deltagelse af 2 hold fra Aalborg Golf Klub. Således havde både klubbens fremmeste dame- og herrehold spillet sig i finalen.

Det var ikke så overraskende, at klubbens herrehold var nået hele vejen til finalen, da holdet er blevet Danmarksmester utallige gange i moderne historie. Mere overraskende var det, at dameholdet, som først i denne sæson er rykket op i Elitedivisionen, stillede til start i finalespillet. Damerne har dog været overbevisende igennem gruppespillet, og sikrede sig adgang til finalespillet ved blandt andet at spille uafgjort to gange mod de forsvarende Danmarksmestre fra Sønderjylland. Herreholdet startede gruppespillet med at tabe de to første matcher, men hentede siden da 3 sejre og en uafgjort, og sikrede sig derfor deltagelse i DM-finalen. Begge hold blev 2’ere i deres gruppe, og skulle derfor møde nr. 1 fra Øst-puljen.Herreholdet stod i sin semifinale over for Søllerød. Det blev til en dyst med mange tætte kampe, hvoraf de fleste desværre tippede over til Søllerøds fordel, og de kunne således notere sig en relativt klar sejr på 12-6.

De samme cifre blev en realitet i bronzekampen søndag, hvor Aalborg mødte puljevinderne fra Vest-divisionen, Gyttegård. Denne gang var Aalborg dog klart i førersædet, og på trods af, at man tabte 2 foursomes og vandt en enkelt, så blev det altså til en fin sejr på 12-6 og dermed et sæt bronzemedaljer til herrerne.

Tillykke til herrerne med bronzemedaljerne. Se de detaljerede resultater herunder.Dameholdet debuterede i finalespillet med at møde Hillerød i den ene semifinale. Hillerød stillede bl.a. med nuværende Europa Tour spiller Nicole Broch Larsen og tidligere Europa Tour spiller Lisa Holm Sørensen. På trods af, at det undervejs så fornuftigt ud, så måtte Aalborg lide et klart nederlag på 2-10 til favoritterne fra Hillerød.

Bronzekampen blev en noget større succes for Aalborg-pigerne. Fra starten af satte man sig på kampen ved at vinde begge foursomes, og da singlerne bød på 2 sejre, en delt match og et enkelt nederlag, så kunne holdet rejse hjem med en bronzemedalje efter en stensikker 9-3 over de regerende mestre fra Sønderjylland.

Stort tillykke med bronzen til dameholdet! Se de detaljerede resultater herunder.DM-finalerne i golf for hold blev således 2 anliggender mellem sjællandske hold. Hos herrerne besejrede Søllerød modstanderne fra Kokkedal med 10-8 i finalen, og kan således kalde sig danske mestre 2016.

Hos damerne var det Smørum, som trak det længste strå efter omspil, da den ordinære match var endt 6-6.

Stort tillykke til de danske mestre 2016, og et særligt tillykke til vores egne hold med de 2 x bronze.Bagerste række fra venstre: Kasper Estrup, Jan Høgh, Hamish Brown, Martin Leth Simonsen, Jonas Laursen, Andi Madsen, Mikkel Rosenkjær & Allan HøghForreste række fra venstre: Anne Holm Nielsen, Lise Berendt, Julie Daugård, Majken Lykke larsen, Julie Carslund Kristensen & Daisy Nielsen