Hej Alle!
Lige for en ordens skyld vil vi gøre opmærksom på, at vi mandag den 29. august har 6 tider til vores rådighed ….til 3-bolde!
De er beregnet til de piger, der af den ene eller anden grund er så uheldige, at de ikke kan komme med til SydThy på todages-tur.

Det bliver som det plejer, med at I selv vælger starttid, får tilsendt en startliste og en kode til onlinescore søndag før spil, og spillet er tællende.
Gå ud på jeres tildelte tid, da der ingen starter vil være.
Husk generelt!! at kun en af de tre spillere fører scores online – og tjek, at vedkommende har ført alle huller.

Jeg kan opfordre til, at netop én spiller fører online og én anden spiller laver et papir-scorekort for alle tre spillere – nemmest i den rækkefølge, spillerne står i onlinescoringslisten på telefonen ……sidstnævnte er beregnet til et ekstra tjek. Det kan give problemer, hvis to fører online …og de måske kommer til at føre forskelligt.

Jeg er imponeret over, så godt det går med at booke sig på, så der stort set ikke er huller i startlisten – og det går efterhånden også perfekt med onlinescore-indtastning ….altså næsten 😉
Jeg skal blot klikke “Afslut scoreindtastning” og “Indsend til regulering” – og det er en mega stor hjælp! Så mange tak for det!! – I er bare SÅ go´e!

OBS!!!
– Hvis nogen ønsker en No Return/NR (Hvis man f.eks. stopper efter 9 eller 12 huller) sender man lige en SMS til mig umiddelbart efter spil, så skriver jeg det i golfbox – NR er tællende. Tlf.nr. 61424800
…….Når holdet i sådan et tilfælde fører score online gives personen med NR blot en “Saml op”, så klarer jeg rette-arbejdet for vedkommende.
– Hvis nogen ekstraordinært ønsker at ens runde skal være ikke-tællende, sender I også lige en SMS umiddelbart efter spil, så laver jeg en Retired/RTR på spilleren – RTR er ikke tællende. Tlf.nr. 61424800

Meld jer allerede nu til både den 22. august og 29. august (sidste som sagt for I, der ikke tager med til SydThy)
…..og husk, at Inge Kjøbsted gerne vil have regelspørgsmål sendt, så Hanne Thomasen kan være mere end klar til at svare 😉
….og husk!! Sidste dato for betaling af restbeløb til Thy-turen er 15/8.
Hilsen Lis Lundby