Kaptajnerne takker af for i år, og desværre sidste kaptajnsaften for Else Fuglsang. Personligt takker jeg hende for et super godt samarbejde og for at jeg ar fået en dejlig ny veninde 😉
Vi afsluttede dette år med en hyggelig julefrokost. Vi fik rigtig god mad hvortil en venlig sjæl gav snaps 🙂 Vi fik sunget 3 sange. Den ene akkompagneret af Lis’s Ipad 🙂 Og så var der   klappepræmier. De præmier vi skulle have spillet os til i matchen før frokost, blev i stedet til klappepræmier. Hovedpræmien bestod af et gavekort sponsoreret af Weinreich Design, som vi takker for det fine sponsorat.
Tror alle hyggede sig og havde nogle gode timer.
Vi har et par andre sponsorer, som vi også gerne vil takke. Helle Krigslund for de mange bolde. Shoppen for sokker, handsker og bolde. og Lis Lundby for småkager og marmelade (til vores klappepræmier) samt for et kæmpe arbejde mht scorerapporterig og andre it-ting.
Vi vil nu glæde os til næste sæson som starter 28. marts 2022. Men forhåbentlig vil der inden da, være mange muligheder for spil fulgt af lidt hygge i klubhuset.
Husk at kigge efter tilmelding 2022. Skulle gerne være på hjemmesiden ultimo februar.
På kaptajnernes vegne, vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.
De bedste hilsner til jer og jeres famile
Kaptajnerne