Vinterbanen

Vi overgår derfor mandag d. 14-12-2020 til vores 18 hullers vinterbane. Herefter vil vinterreglerne være gældende, og der skal spilles fra vintertee til vintergreen.

Vi opsummerer lige en ekstra gang det 18 hullers vinterbane forløb.

Start runde 9 eller 18 huller:

Rød 1 – gul 3 – 1 – 5 – 2 – 6 – 7 – 8 Rød 9 – Blå 1 – 2-  3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9

Det er muligt at køre på alle 18 huller, hvis man har køretilladelse. Kørespor SKAL benyttes.

Baggrunden for at spille blå som bag9 er, at det er den sløjfe der er af den dårligste kvalitet. Banen har i mange år været udsat for slid om vinteren, da man har haft en ide om den er bedre rustet til at modtage slid i ydersæsonen. Efter vi har renoveret sløjfen i 2018/19 har der været stor fokus på at løfte græskvalitet og jordforhold på sløjfen. Nok er den tør meget af tiden, men det er faktisk den sløjfe der tåler mindst slid i ydersæsonen.
Vi har en jordtype som har svært ved at holde på næringsstoffer, og samtidig har svært ved at modstå tørke og meget våde forhold. Derfor har vi udvalgt et specifikt antal huller på gul og rød sløjfe, som er mere modstandsdygtige over for det store slid som vintergolf medfører.
På denne måde kan vi stadig bruge blå som en del af vinterbanen, og samtidig skåne den for de runder der kun består af 9 huller.

Del det!