Begynder

I Aalborg Golf Klub har vi landsdelens bedste faciliteter.
Dem vil vi gerne dele med dig.

Lige nu har vi stop for tilgang af medlemmer – inkl. nybegyndere!
Ellers gælder nedenstående:

Vi er kendt for at uddanne vore golfere rigtig godt. Vi lægger vægt på, at du får en grundig uddannelse, så du kan begå dig uanset, hvor du spiller efterfølgende. Derfor er der nogle obligatoriske lektioner, du skal igennem som begynder. Det tager ca. 3 måneder at lære at erhverve golfkørekortet og komme gennem begynderforløbet.

Du kan blive prøvemedlem i 3 måneder for kun kr. 1.000

Det får du med i prisen:

• 8 træningsgange hos vores træner fordelt på slagtræning og kort spil
  • Instruktion på banen
  • Regelundervisning
  • Undervisning i etikette, udfyldelse af scorekort, handicapregler mv.
  • 9-hullers spil, bl.a. i Kaninklubben (hver onsdag med undtagelse af juli måned)
  • Mulighed for leje af udstyr gennem forløbet, hvis du ikke har dit eget (kr. 500 for 3 måneder)

Næste begynderhold starter 10. april 2021.

Ring og hør nærmere på 98 34 14 76 eller skriv en mail på mail@aalborggolfklub.dk

Spil i Kaninklubben

Hver onsdag har du mulighed for at spille i Kaninklubben. Kaninklubben er en klub, der ledes af begynderudvalget. Det overordnede mål er at tilbyde nye medlemmer undervisning i at spille golf, samt drage omsorg for, at alle bliver indsluset i golfklubben og dens aktiviteter.

Alle seniorspillere med handicap over 36 kan deltage i Kaninklubben.

Der spilles hver onsdag i månederne april, maj, juni, august og september.

Mødetid: onsdage kl. 16:30 – senest

Starttid: kl. 17:00 – gunstart

For at kunne afvikle kaninturneringen om onsdagen på en tilfredsstillende måde, er det nødvendigt med tilmelding. Tilmelding foregår via Golfbox, som du får kendskab til gennem forløbet.

Der opkræves kr.15 pr. gang i Kaninklubben. Pengene bliver anvendt til præmier samt tilskud til afslutningsfesten sidst på sæsonen.

I Kaninklubben vil du blive ledsaget af en mentor rundt på banen. Efter spillet afleveres alle scorekort, og en gang om måneden samles vi i klubhuset til præmieoverrækkelse, en snak om udfordringer og evt. tvivlsspørgsmål, der kan være opstået undervejs.

Så længe du ikke har spilletilladelse og er i gang med forløbet, må du kun spille på 9 hullers banen, og altid kun med et fuldgyldigt medlem. Først når du er fuldgyldigt medlem, må du spille på 18 hullers banen.

Se meget mere om Kaninklubben HER