Vi søger klubsekretær

Klubsekretær

Udadvendt og serviceminded – mange forskellige og spændende opgaver

Aalborg Golf Klub er Danmarks næstældste golfklub, og den største golfklub i Nordjylland. Banen er beliggende i et smukt og let kuperet terræn med søer og skov tæt ved Limfjorden, og klubben har været vært for flere mesterskaber, senest Made in Denmark Challenge i 2016. Vi har en velfungerende organisation og restaurant, der professionelt kan bidrage med gode oplevelser for både medlemmer og gæster.

Vi har i dag 2 administrative medarbejdere, hvor den ene, Rasmus, efter ca. 5 år i huset har valgt at søge nye udfordringer og oplevelser uden for Aalborg Golf Klub. Vi søger derfor en afløser for ham og har samtidig besluttet at udvide vores administration med en deltids bogholder, så vi fremover vil være 2 ½ ansatte i administrationen.

Jobbet
Som klubsekretær har du ansvaret for at servicere medlemmer, gæster og sponsorer. Opgaverne er mangeartede, og ikke 2 dage er ens. Det spænder lige fra at assistere gæstespillere med at få sig rigtigt registreret på Golfbox og få betalt greenfee til at hjælpe den helt nye golfspiller godt i gang i klubben. Vi har både på dame og herresiden nogle af landets bedste elitespillere, og når de spiller turneringer, vil der også være brug for din hjælp. Vi har heldigvis også en stor gruppe sponsorer, der bruger dig som deres faste og sikre ankerpunkt i klubben – så opgaverne er mange, der er ofte travlt, og når der så falder lidt ro på, er der masser af administrative opgaver. Vi kan love dig, at du ikke kommer til at kede dig!

Din daglige arbejdsplads bliver på Aalborg Golf Klub 6 km vest for Aalborg, og du er bosat i fornuftig køreafstand herfra. Du skal være forberedt på varierende arbejdstider med flere timer om sommeren end om vinteren samt lejlighedsvise weekendvagter.

Din baggrund
Du har en relevant administrativ uddannelse og baggrund, og du har kendskab til golf – allerhelst er du selv golfspiller, så du har god forståelse for livet og rytmen i en golfklub.

Personligheden
Du har en stor faglig stolthed, hvor det betyder noget for dig, at du kan lave et godt stykke arbejde. Allervigtigst er det dog, at du er udadvendt og serviceminded, så den daglige kontakt med alle de mange mennesker, der kommer i klubben, giver dig energi og er med til at gøre, at du også i morgen møder glad på arbejde.

Vi tilbyder
En spændende stilling i et lille og velfungerende team med stor variation og med ordnede forhold. Vi har en særdeles sund klubøkonomi, og du vil blive honoreret med en konkurrencedygtig løn.

Ansøgning
Vi vil meget gerne have denne stilling besat hurtigt, så send din ansøgning og CV straks til dorthe@aalborggolfklub.dk. Har du behov for at vide mere, er du meget velkommen til at give vores Golfmanager, Dorthe, et ring på 98 34 23 73.

—————————————————————————————————————————————–

Se mere på www.aalborggolfklub.dk