Hole In One og Efterårets Matcher.

Stort tillykke til Jens Søgaard og John Birknow, to af de garvede medlemmer af Torsdagsklubben, som begge
har lavet Hole In One i forrige uge. Billedet er stjålet fra Aalborg Golfklubs Facebook side.

Som skrevet, så er efteråret allerede i gang, og vi må erkende at Covid har været en træls fætter og danse med i år.

Vi har haft en enkelt Fællesspisning, dog har vi en den 3 september, men det bliver også den sidste inden vores kæmpe
afslutningsmatch i starten af Oktober.

Torsdag den 27 August støtter vi pigerne med en Pink Cup, som Jan Anker, er ankermand på. Der vil være mindst 20 præmier.

Der er sidste tilmelding Onsdag den 26 August via indbetaling af 100 kr. til Torsdagsklubbens konto, som er 7459 – 1277 954.

Det er fuldkommen frivilligt om man vil deltage, men du har sådan set chancen for at vinde to gange med den samme score 🙂

Tilmeldingen til Fællesspisningen den 3 September kl. 19:30, med efterfølgende præmie uddeling af sommerens spil, samt Pink Cup, kommer så snart vores madguru Søren Gericke får en aftale med den nye restauratør i hus.

Did you like this? Share it!