Aalborg Golfklub indførte for et par år siden nye regler i forbindelse med ugedagsklubbernes faste starttider.

Det betyder at fremover skal alle medlemmer af Torsdagsklubben selv booke en tid inden for vores tidsramme om torsdagen.

Medlemmer af Torsdagsklubben kan booke en tid i vores tidsramme 14 dage før matchdag.

Forskellen er så at dagen før, altså onsdag nat kl. 00:01 bliver alle tider der ikke er reserveret af Torsdagsklubbens medlemmer frigivet, så alle andre medlemmer af AaGK, greefee gæster osv. kan booke dem. Det gælder også de tider der ikke er fyldt helt op med medlemmer af Torsdagsklubben.

Da det er Covid år i år, så spiller man sammen med dem man har en tid sammen med, og på det tidspunkt man har en tid.

Did you like this? Share it!