Afstemning om spilleformer i Torsdagsklubben

Som alle er bekendt med, så har I modtaget en mail vedr. en afstemning om fremtidige spilleformer i Torsdagsklubben.
Det skyldes først og fremmest at vi er oppe på 121 medlemmer i klubben og når vi spiller slagspil i alle rækkerne så giver det tit op i mod fem timer for at gå en runde golf. Det har vi modtaget klager over fra både klubben og fra andre der går efter os, samt også utilfredshed blandt vores egne medlemmer, som f.eks ikke kommer og spiller når der er slagspil..
.
Indtil videre har 87 medlemmer = 71,90% afgivet deres stemme og det er fint til at give et billede af hvad I ønsker fremover. Vi lader afstemningen køre indtil mandag den 9 juli, hvorefter vi finder ud af hvad vi gør fremover.

Har du endnu ikke afgivet din stemme/mening, så kan du bruge nedenstående link 🙂

Afstemning om spilleformer i Torsdagsklubben

Did you like this? Share it!