Så er vi klar med tilmeldinger til Torsdagsklubbens afslutningsmatch Torsdag den 1. Oktober. Tilmeld på knappen “Afslutningsmatch” herunder.

Der spilles Stableford Best-Ball i 2-mandshold med normalt spillehandicap. Når I kommer ind efter runden, skal I aflevere et holdkort, som udleveres når I kommer ind.
I Best-Ball tager man den bedste af holdets score på hvert hul, og skriver på holdkortet. Det vil sige, at har den ene lavet 2 point og makkeren 3 point, så skrives 3 point på hullet.

Holdsammensætningen foretages ved lodtrækning, som i år vil blive publiceret på hjemmesiden.  Der vil være kontrollanter tilstede.
Lodtrækningen foregår på den måde, at de tilmeldte deles i to grupper efter handicappet, så holdene får en nogenlunde ens sammensætning.
Så trækkes der en fra hver gruppe, som således udgør et hold 🙂

Holdsammensætningen, kan efterfølgende findes på det nederste toilet i damernes omklædningsrum, men gå lige lidt stille med dørene derinde.

Der er præmier til de 10 bedste hold på hhv. For-9 og Bag-9, måske til flere, alt efter hvor langt pengene rækker.

Man kan dog ikke vinde præmie på både for og bag 9, så er man i præmierækken på begge to får man præmien for den sløjfe med den bedste placering.

På par 3 hullerne er der præmier til nærmest flaget på hvert hul.

Præmieliste:
1. plads – gavekort på 600 kr. pr. mand
2. plads – gavekort på 500 kr. pr. mand
3. plads – gavekort på 400 kr. pr. mand
4. plads – gavekort på 300 kr. pr. mand
5. plads – gavekort på 200 kr. pr. mand
6. – 10 plads – gavekort på 100 kr. pr. mand

Nærmest Flaget – gavekort på 200 kr. på alle par tre huller

Årets Golfspillere 2020 i A, B og C-rækken.
Nummer 1 i hver række: 500 kr.
Nummer 2 i hver række: 300 kr.
Nummer 3 i hver række: 100 kr.

Program:
Kl. 12.30 – Frokost (3 håndmadder + en øl eller vand)
Kl. 13.00 – Orientering om dagens spil.
Kl. 13.30 – Gunstart.
Kl. 19:30 – Fællesspisning incl. en Øl, Vin eller Vand – Menuen vil være Buffet med alt godt fra Restauranten, med efterfølgende The/Kaffe og Ostebord.

Prisen:
Frokost: 65 kr.
Aftenbuffet: 175 kr.

Beløbet betales i Restauranten ved ankomst.

Efter middagen vil der være præmieoverrækkelse for dagens spil, samt sæson præmier og kåring af “Årets Spillere” i Torsdagsklubben.

Ca. kl. 21.00:  Generalforsamling med følgende dagsorden.
1. Sæsonen der gik
2. Foreløbigt regnskab
3. Valg af bestyrelse for 2020 – Er der nogen der ønsker at stille op, så modtager vi gerne forslag.
4. Diverse – Har du forslag eller andet så send en mail til aabgolf@gmail.com

På gensyn til en festlig afslutning på Corona Sæsonen 2020.

-Bestyrelsen-

Did you like this? Share it!