Matchdag Torsdag d. 7 Maj mellem 13:30 og 16:22

Så er der snart Torsdag den 7 Maj hvor vi endelig kommer i gang med sæsonen.

Corona situationen gør at vi spiller i de bolde vi har bestilt en tid i, og vi går ud på det tidspunkt der er bestilt tid på, mellem 13:30 og 16:22

Husk at booke senest Tirsdag, da de tider der ikke er reserveret bliver frigivet til fri afbenyttelse når klokken slår Onsdag, og som det er nu, kommer man ikke ud og spille hvis man ikke har en tid.

Hvis I ikke kan booke en tid, så skriv, så vi kan få jer lagt ind i systemet igen, da der er blevet ryddet op i listen i golfbox af klubben.

Vi må IKKE gå ind i klubhuset og udskrive scorekort, eller i det hele taget opholde os derinde, der tager vi i stedet de løse scorekort der ligger i Starterhuset.

Husk at udfylde scorekortene med korrekte data, navn, nummer, handicap og underskrift, samt markørs medlems-nummer.

Vi må ikke udveksle scorekort for underskrifter

Vi spiller Stableford fra 55-57 = Gul Tee.

Se jeres banehandicap via nedenstående link, I må som sagt ikke gå ind i klubhuset, der ligger dog også konverteringstabeller i Starterhuset, men der er jo nok mange der har rørt ved dem 🙂

(Til de nye og de gamle), man kan maksimalt have 36 slag på banen i Torsdagsklubben.

A-rækken under 12,5
B-rækken under 17,5
C-rækken fra 17,5 og op.

Det er muligt at vi kommer til at flytte den en smule hvis der er for stor forskel på antallet i hver række.

Da vi ikke må gå ind i klubhuset så har vi flyttet Torsdagsklubbens postkasse ud i Starterhuset, hvor I lægger jeres scorekort i når de er udfyldt og underskrevet af spiller med markørens medlemsnummer påført under markør. (Vi må ikke røre hinandens scorekort.)

Og så husker ALLE at rette nedslagsmærker på green lægge turf på plads, og hvis der ligger en rive i bunkeren skal der også rives. Og en sidste men vigtig ting, TEMPO, ikke noget med at stå og fiske efter gamle bolde osv.

Da der ikke er river i bunkers, så må I flytte bolden indenfor et scorekort hvis den ligger i et hul, fodspor eller har lignende skader som der normalt ikke ville være.
Velkommen til alle og de nye medlemmer af Torsdagsklubben, og så må I have en fremragende sæson.

Kristi Himmelfartsdag Torsdag den 21 Maj har vi besluttet, at man kan spille over hele dagen og aflevere et scorekort, hvis der er mindst to fra Torsdagsklubben i samme bold. Mere om det senere.

Venlig Hilsen

Jan, Torben, Søren og Henrik

Ps. er der glemt et eller andet så skriv til:

aabgolf@gmail.com

Did you like this? Share it!