Velkommen til golfsæsonen 2020

Tirsdagsklubben er en klub for golfglade piger i alle aldre. Vi spiller hver tirsdag formiddag med forskellige matchformer. I sæsonen har vi  en gennemgående turnering, hvoraf de 16 bedste matcher er tællende.

Vi spiller to gange på en fremmed bane og vi har 2 tilbagevendende matcher: Karaffelmatch, slagspil og Jubilæumsmatch, stableford.

Præmier uddeles efter hver match, hvor vi håber, at mange vil slutte op om en let frokost efter matchen.

Vi håber at se mange nye samt alle tidligere medlemmer til en rigtig god golfsæson 2020.

Skulle I have gode ideer eller forslag til forbedringer, så sig det til kaptajnerne, for husk, vi er fælles om at få klubben til at fungere.

Sæsonstart: 31. marts 2020.

Bookningsreservation: Tirsdage kl. 8.30 – 9.37. Tilmelding via GolfBox.

Tilmelding til Tirsdagsklubben sendes til Kirsten Rand, email: kirsten.rand@live.dk eller SMS 3024 7142.

Ved tilmelding bedes du anføre medlemsnummer og handicap samt om du deltager i spisning efter åbningsmatchen.

For at du kan booke spilletid i GolfBox bedes du tilmelde dig senest 15. marts.

Kontingent: Kr. 400,-  indbetales på bankkonto nr. 9807-2073359700, eller Mobil Pay: 2244 8340. For at kunne identificere indbetalingerne er det vigtigt, at du anfører fornavn, efternavn og medlemsnummer.

Vi kaptajner håber på en rigtig god sæson … med god golf …godt vejr…og sidst, men ikke mindst højt humør.

På gensyn til mange gode golfoplevelser!

Dorte Haugaard, E-mail: dorte@team-haugaard.dk, Tlf: mobil 2244 8340
Hanne Ørtoft, mobil: E-mail: ortoft@stofanet.dk, Tlf.: 9810 3797
Kirsten Rand, E-mail: kirsten.rand@live.dk, Tlf.: mobil 3024 7142

Did you like this? Share it!