Status fra Chefgreenkeeperen

Kære medlemmer og gæster i Aalborg Golf Klub

Efter en lang og god sæson 2020, så er tiden nu kommet, hvor vores smukke bane skal have en kort vinterpause.

Det har været fantastisk at kunne holde en så høj standard på anlægget og så endda helt frem til midt december. Dette er resultatet af en ny og forbedret plejeplan, som har gjort det muligt at spille en tør, sund og velfungerende bane.

De kommende måneder skal greens og teesteder have flere vinterbehandlinger som skal være med til at kickstarte dem hurtigt og effektivt i sæson 2021. Disse behandlinger og stilstand fra trafik skal være med til at give sæson 2021 en endnu bedre og forhåbentlig lige så lang sæson.

Vi overgår derfor mandag d. 14-12-2020 til vores 18 hullers vinterbane. Herefter vil vinterreglerne være gældende, og der skal spilles fra vintertee til vintergreen.

Vi opsummerer lige en ekstra gang det 18 hullers vinterbane forløb.

Start runde 9 eller 18 huller:

Rød 1 – gul 3 – 1 – 5 – 2 – 6 – 7 – 8 Rød 9 – Blå 1 – 2-  3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9

Lidt fra Chefgreenkeeperen

Vi kan nu se, at den plejeplan vi startede op på i 2018, begynder at bære frugt. Både greens, teesteder og fairways præsterer godt på alle parametre.

Vi kan ud fra vores analyser og jordprøver se at den megen luftning, vertikalskæring, topdressing og eftersåning nu begynder at virke efter hensigten. Dette kombineret med optimerede gødnings- og biostimulantstrategier har altsammen gjort, at vi har kunnet holde den høje standard langt ind i efterår/vintermånederne.

Mit team jeg er meget opsatte på at fortsætte udviklingen på at forbedre golfoplevelsen i Aalborg. Jeg skal hilse fra hele Aalborgs greenteam og takke for de mange glade kommentarer og smilende ansigter vi har mødt igennem sæson 2020.

Samtidig vil vi takke for alt den konstruktive kritik der er kommet i sæsonen. ”Vi elsker kritik”, for vi er ansat til at forbedre oplevelsen for alle golfspillere ligesom vi selv er medlemmer og golfspillere i klubben. Derfor er alt konstruktiv kritik velkommen, da vi kan bruge meget af det som pejlemærker for, hvad vi alle som medlemmer ønsker af vores bane. Og nej, vi kan ikke altid tilfredsstille eller imødekomme alle forslag eller kritiske spørgsmål, MEN vi vil til enhver tid bestræbe os på at besvare eller løse opgaverne efter bedst mulig evne med de ressourcer vi får stillet til rådighed.

Jeg og mit team vil ønsker alle vores medlemmer en god Jul og en god vintersæson.

Mvh Chefgreenkeeper Jesper Brandt

Del det!