SMAG PÅ AALBORG

Glæd dig selv og nyd hver eneste mundfuld fra klubbens restaurant, kærligt tilberedt af vores stærke køkkenteam.

Restauranten er naturligvis åben for alle, også selvom man ikke spiller golf.

Grupper

Til større grupper tilbyder vi en lang række af services lige fra hjemmebagt morgenbrød over danske frokostklassikere til den helt store luksusmenu.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Aalborg Golf Klubs Restaurant.

Til daglig

Menukortet består af burger, sandwich, salater som faste retter. Derudover serveres der selskabsmenuer, som afhænger af årstiden. Nøgleordet er friske råvarer efter sæson og en høj kvalitet til gode priser.

Udover det daglige menukort vil der være mulighed for at købe lidt snacks i form af blandt andet nødder og chips til dit glas øl, vin eller vand.

Drikkevarer

I sæsonen tilbyder vi forskellige fadøl, flaske øl og sodavand samt forskellige vine på glas – alle udvalgt specielt til Aalborg Golf Klubs Restaurant.

Kontakts os på tlf. 98342374 eller mail restaurant@aalborggolfklub.dk

No grid was found for: Gallery2.