– er en klub, hvor sportsligt og socialt samvær for ægtepar, kærestepar, vennepar eller makkerpar er i højsædet.
I tilmelder jer som par og spiller par-turnering med jeres partner hver gang, der spilles – selvfølgelig hver gang med endnu et par i samme “bold”.
Wordle

Det er absolut ingen betingelse, at du /I har et handicap på 36 eller lavere for at deltage, men i turneringerne spiller hver deltager med max. 36 slag.

Turneringerne vil i 2019 bestå af forskellige spilformer, se “Spilformer”.
Det er tilladt at spille med en substitut, hvis din partner er forhindret. Sker det mere end to gange, fortaber man retten til at vinde den gennemgående turnering, som vindes af det par med flest point ved summen af fem ud af seks enkeltturneringer.

Vi hygger os med fællesspisning før eller efter hver turnering. Efter hver enkelt turnering uddeles dagens præmier. Den sidste spilledag rundes af med et særligt afslutningstraktement.

Vi håber, at dette har vakt jeres interesse, så vi også i 2019 kan få en god og hyggelig sæson.

Betaling for spisning (hver gang) og green fee (på udebane) er for egen regning.

Tilmeldingsoplysninger findes på hjemmesiden her. Har du spørgsmål i forbindelse med Parmatchklubben er du velkommen til at kontakte os pr. mail til Parmatchklubben.aagk@gmail.com

Ved opstart af 2019 sæsonen annulleres ventelisten, da vi optager alle som er pålisten den 1. marts 2019. Ved senere tilmeldinger af nye par, optages disse på ventelisten til 2020 sæsonen efter “først til mølle princippet”.

Did you like this? Share it!