En god nats søvn efter en god runde golf?

Kommer du langvejsfra, eller trænger du blot til en fridag, når du skal spille golf i Aalborg Golf Klub? Så vil vi gerne anbefale overnatning med god mad og service på de hoteller, vi har samarbejde med. Vi har samarbejde med to lækre hoteller som hver byder på forskellige oplevelser. Læs mere om disse herunder.

Scheelsminde er hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter og meget meget mere. Scheelsminde henvender sig – via de mange faciliteter og muligheder – til både par, familier, forretningsfolk og andre, der ønsker skønner oplevelser m.m.

Hotellet har 96 moderne og hyggelige værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling og opdatering for at sikre, at du som gæst både kan nyde opholdet og samtidig lade op til en effektiv arbejdsdag. I restauranten tilbyder vi både a la carte, buffeter og specialarrangementer som fødselsdage, jubilæer, bryllupper, konfirmationer og andre store mærkedage og fester.

Vores konferencecenter har plads til mere end 100 gæster, der er alle tænkelige og tekniske faciliteter, restauranten står til alles rådighed og så tilbyder vi overnatning i vores veludstyrede enkelt- og dobbelt værelser alle med TV, gratis wi-fi og arbejdsbord.

Kontakt Scheelsminde på 98183233 eller skriv til os her Scheelsminde@scheelsminde.dk og hør om hvordan du kommer tæt på store golfoplevelser samtidig med, at du nyder et skønt ophold tæt på storbyen Aalborg

Læs mere om vores golfpakker her.

 

Phønix Hotel Aalborg kan tilbyde dig et lækkert ophold i forbindelse med din golfrunde hos os. Vælg en pakke med greenfee, overnatning og morgenbuffet eller supplér med en lækker 2-retters efter køkkenchefens valg.

Helnan Phønix Hotel er et historisk og internationalt hotel som gennemgående er holdt i en klassisk stil, med respekt for tiden omkring hotellets oprindelse i 1700 tallet. Hotellet råder over 220 værelser og er beliggende i centrum af Aalborg og dermed helt tæt på byens puls. Du er kun 5 minutter fra shoppinggader og kultur-seværdigheder.

Læs mere om Phønix golfpakker HER.

Ønsker et andet sted at overnatte? Vi kan anbefale at besøge VisitAalborg og deres hjemmeside. Herinde kan du finde størstedelen af Aalborgs overnatningsmuligheder listet samt få et overblik over, hvilke andre seværdigheder og attraktioner du kan opleve, mens du besøger Aalborg Golf Klub. Har du brug for en anbefaling er du velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde anbefale et hotel ud fra de ønsker du måtte have.

Del det!