Opdaterede retningslinjer og reminder om mundbindskrav

Det går rigtig godt med at huske mundbindet, men skulle du være tvivl om retningslinjerne, så følger de herunder:

• Der indføres krav om brug af mundbind indendørs i offentligt tilgængelige faciliteter såsom klubhus, proshop og bagrum. Dette gælder ikke for arbejdspladser såsom sekretariat, kontorlokaler og greenkeeperfaciliteter. Hvis medlemmer/gæster har adgang til sekretariatet, eller ved en disk, skal der bruges mundbind. Krav om mundbind gælder ikke når man sidder ned.

I forbindelse med de seneste restriktioner i Nordjylland skal vi kraftigt opfordre til, at de af vores medlemmer, som har bopæl uden for Aalborg Kommune, holder sig inden for kommunegrænsen.
Som det fremgår af seneste nyhedsmail, så må vi i klubben undvære en stor del af vores greenkeeperstab, så vi opfordrer til, at medlemmerne også viser hensyn til hinanden.
Læs seneste opdatering fra DGU HER.

Del det!