Her kommer der løbende opdateringer med meddelelser fra kaptajnerne.

Så er vi i gang, vi spillede første runde i går 3 april. Dejligt at se så mange glade golfere og skønt med så mange nye medlemmer. Velkommen i klubben, vi glæder os til at spille med jer.

Onsdagspigerne tæller i dag 52 medlemmer, så det tager nogle runder inden vi får spillet med alle.

Som sidste sæson, skal der skal kun bookes 3-bolde, så vi på denne måde får reserveret tilstrækkelig starttid, og undgår der kommer bolde ind imellem os. Kun hvis alle vore reserverede starttider fra kl. 15.15 til 16.30  er booket med 3-bolde, er det OK at booke sig ind som 4. spiller på en starttid. Hvis dette er tilfældet er det kun OK at booke 4-bolde bagfra, altså fra vores sidste starttid. Respekter venligst dette!

Hvis der skulle opstå et hul, byttes der rundt på spillerne og kontoret har mulighed for at se hvem der har skrevet sig sidst på boldene og det er som udgangspunkt den spiller der bliver flyttet til første mulige tid. Dette sker tirsdag sidst på eftermiddagen (lige inden kontoret lukker) og først onsdag morgen kan evt. ledige tider blive tilbudt andre spillere.

Vi opfordrer os alle til at forsøge at spille med så mange forskellige spillere som muligt, så klubbens sammenhold styrkes.

 

Vi glæder os til sæsonen

Med Venlig hilsen

Kaptajnerne

 

 

 

 

 

Did you like this? Share it!