Onsdagspigerne sæson 2021

En ny sæson står for døren og vi kaptajner er allerede i gang med planlægningen af 2021. Vi vil gerne gøre lidt reklame for vores klub og opfordre alle der har lyst til at melde sig ind.

Onsdagspigerne er er klubben, hvor der er højt humør og med plads til alle – vi bestræber os på at være Danmarks hyggeligste dameklub.

Her spilles seriøs golf under hyggelige former. Det handler om at styrke fællesskabet blandt Aalborg Golfklubs kvindelige golfspillere, og give nye medlemmer mulighed for at udvide deres golfnetværk. I golfsæsonen 2021 vil vi sætte fokus på:

• At sætte det sociale samvær i højsædet.
  • At spille golf på kryds og tværs af handicap.
  • At du forsøger at spille med forskellige spillere fra gang til gang
  • At afvikle forskellige matchformer i løbet af sæsonen.
  • At turneringen er tællende og vi spiller med online scoretavle gennem Golfboks.
  • Eclectic – de bedste scores på hvert hul hen over hele sæsonen.
  • At vi spiller gennemgående turnering i 2 rækker.
  • At vi den sidste onsdag i hver måned har fællesspisning kl. 19.30 og uddeling af præmier – her spiller vi som udgangspunkt 12 huller.
  • At alle får en ”golfmakker” der er gennemgående i hele sæsonen *)

Lidt praktiske oplysninger:

• Klubben er åben for alle kvindelige spillere over 18 år og med et handicap på 37
  • Spilletider hver onsdag fra kl.15.15 – 16.30 (alt efter antallet af medlemmer kan dette ændres)
  • Kontingentet for 2021 er kr. 450,- indbetales på reg. 9236 konto 2360263811
  • Du melder dig ind her: https://aalborggolfklub.dk/onsdagspiger/eksempel-side/tilmelding-2017/

De bedste golfhilsner

Kaptajnerne Merete, Karen, Mette

*) En golfmakker er en makker man har gennem hele sæsonen og som man sammen med, kan vinde årets ”golf-makkerpar” – det kan fx være fleste point, flest spillede matcher o.l.

Did you like this? Share it!