Status fra Divisionskampene, aktiviteter i klubben og et farvel…

Det høje aktivitetsniveau fortsætter i klubben, og vi fik i fredags afviklet Audi Quattro Cup 2024 med stor succes. Vejret og banen viste sig fra sin fineste side, og det resulterede i en god og mindeværdig dag på anlægget. En stor tak til Audi og Semler for igen i år at afvikle arrangementet hos os.

Aktiviteterne fortsætter, og vi har i denne uge både company day fredag med Beierholm og ikke mindst Rhododendron turneringen søndag. Endvidere har vi torsdag haft besøg af Take One Productions, som producerer videoserien “Danske Golfperler”, hvor skuespilleren Lars Ranthe spiller smukke, udfordrende og skønne par 3 huller i Danske klubber. De kom forbi og spillede Gul 8 med Peter Skram. Vi glæder os til at se den endelige produktion – Rhododendron står som bekendt helt vidunderligt på denne tid af året 🙂

Hjælp klubben med at få momsrefusion…

Som i tidligere år, vil vi gerne bede om din hjælp til en besparelse på vores momsudgifter. Vi kender endnu ikke resultatet af sidste års ansøgning, men har en formodning om, at det beløber sig i omegnen af 200.000 kr.

For at kunne beholde vores status som almennyttig forening, kræver det også i år, at mindst 101 medlemmer inden udgangen af året hver donerer 200 kr til foreningen. Dermed kan vi få refunderet en stor del af de momsudgifter som ellers vil være en direkte omkostning for klubben. Sidste års donationer på ca 27.000 kr sikrer dermed en tilbagebetaling på ca 200.000 kr.

Indbetaling kan foretages ved at overføre 200 kr til Mobilpay på 34050.
Husk kommentar : “Gave + Medlemsnummer”

Tak for din hjælp til at støtte klubben.

Et trist farvel…

Det er med ærgrelse vi til August må tage afsked med Sune, som efter sommerferien begynder nyt studie i Aalborg. Sune har lagt en stor indsats i klubben for både ung som gammel, og har med sit altid glade humør spredt smil og golfglæde hos alle han har berørt.

Vi ønsker Sune et stort held og lykke i det kommende studie.

Her en hilsen fra Sune:

Kære medlemmer.

Det er med blandede følelser, at jeg må meddele, at jeg desværre stopper som trænerelev i Aalborg Golf Klub den 1. august 2024. Jeg har besluttet at starte et nyt kapitel i mit liv og skal begynde på Aalborg Universitet efter sommerferien.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige et stort og hjerteligt tak til alle medlemmerne for jeres støtte og engagement. Jeg er meget taknemmelig for måden, i alle har taget godt imod mig, og jeg har nydt at hjælpe jer med jeres golfspil.

Særligt juniorerne har spillet en stor rolle i mit arbejde i klubben og jeg vil derfor også gerne rette en stor tak til juniorudvalget for det fantastiske samarbejde. Jeg er utrolig stolt over, at vi næsten har fordoblet antallet af juniorer i det seneste år. Det er en bedrift, vi alle kan være stolte af, og det viser, hvad vi kan opnå, når vi arbejder sammen mod fælles mål – især når vi ser tilbage på et år, hvor der nationalt har været et fald i antallet af juniorer. Jeg kommer til at savne træningen med juniorerne, og glæder mig til at følge juniorernes udvikling fremadrettet.

Selvom jeg ser frem til nye udfordringer og oplevelser, vil jeg stadig fortsat være medlem i klubben – og af og til at finde i shoppen, så jeg er glad for at jeg stadigvæk vil komme til at se rigtig mange af jer fremadrettet.

Jeg vil fortsat være på træningsbanen og i shoppen til og med uge 34, så der kan bookes lektioner i hele perioden indtil da.

Med venlig hilsen,

Sune Urbrand Nielsen

Divisions resultater fra 1. runde.

I weekenden blev der spillet Danmarksturneringen og hu’hej hvor det gik for klubbens hold. Status efter den første weekenden er, at seks ud af klubbens ti hold fører deres respektive gruppe. 1. holdet hos damerne afgav ikke et eneste point hele weekenden og 1. holdet hos herrerne vandt 18-0 over lokalrivalerne fra Brønderslev GK – fremragende præstation af begge hold! Weekenden bød samtidig også på debut, på klubbens første hold, til pro’en PuK Lyng Thomsen samt vores nye unge amatør Rasmus Lange – begge er nye i klubben fra i år. Vi er glade for, at de har valgt AAGK som deres hjemmeklub.

Klubbens helt unge stjerner kom fint fra land, hvor det ene hold fik en sejr samt et nederlag. Og det andet ungdoms hold vandt begge kampe og deler dermed førstepladsen i deres gruppe.

Den ældre generation – med masser af stjerner på holdene – fik også taget hul på turneringen. Weekenden bød desværre på to nederlag til seniorholdet, men veteranerne fik to flotte sejre og fører dermed deres gruppe. Hos superveteranerne fik man en sejr og et knebent nederlag, hvilket rækker til en 2. plads i deres gruppe.

 

Damer 1. division: Fører gruppen

– Lørdag vinder 12-0 hjemme mod Randers GK

– Søndag vinder 12-0 ude mod Mollerup GK

 

Damer kval. Række: Fører gruppen

– Lørdag vinder 7-2 ude mod Aabybro GK

– Søndag vinder 9-0 hjemme mod Dronninglund GK

 

Herre 1. division: Fører gruppen

– Lørdag uafgjort 9-9 hjemme mod Lyngbygaard GK

– Søndag vinder 18-0 ude mod Brønderslev GK

 

Herre 3. division: 4. plads

– Lørdag taber 10-2 ude mod Hobro GK

– Søndag taber 9-3 hjemme mod Ørnehøj GK

 

Herre 4. division: Fører gruppen

– Lørdag uafgjort 6-6 ude mod Øland GK

– Søndag vinder 7,5-4,5 hjemme mod Nordvestjysk GK

 

Ungdom 1. division: 3. plads

– Lørdag vinder 4-3 ude mod Himmerland GK

– Søndag taber 5-2 ude mod Gyttegård GK

 

Ungdom 2. division: Delt 1. plads

– Lørdag vinder 7-0 ude over Himmerland GK

– Søndag vinder 5,5-1,5 ude over Aarhus GK

 

Senior 1. division: 4. plads

– Lørdag taber 11-2 ude mod Aarhus GK

– Søndag taber 11-2 ude mod Randers GK

 

Veteraner 1. division: Fører gruppen

– Lørdag vinder 9-4 ude mod Viborg

– Søndag vinder 11-2 hjemme mod Aarhus GK

 

Superveteraner 1. division: 2. plads

– Lørdag taber 7-6 ude mod Aarhus GK

– Søndag vinder 8,5-4,5 hjemme mod Stensballegaard GK

Nominering til Danmarks Bedste Golf Klub!!!

Aalborg Golf Klub er igen i år nomineret til Danmarks Bedste Golf Klub ved World Golf Awards. I flere år har vi været nomineret, men vi har endnu til gode at vinde i kategorien. De nominerede i år er:

– Aalborg Golf Klub
– Esbjerg Golf Klub (Marbæk)
– Holstebro Golf Klub (Skovbanen)
– Lübker Golf (Sand / Sky)
– Silkeborg Golf Klub
– Simons Golf Club
– The Scandinavian (Old Course)

Der kan stemmes frem til 6. Oktober, så husk at invitere venner, familie, bekendte, golf makkere og alle andre til at stemme 🙂

Du kan levere din stemme lige her!