Skærpede restriktioner til og med den 17. januar 2021

Pr. 6. januar og foreløbig frem til 17. januar vil der være tale om en yderligere stramning af allerede gældende restriktioner.

• Forsamlingsloftet sænkes fra 10 til 5 personer
  • Serveringssteder (restauranter, caféer, barer mv.) skal holde lukket for servering til indtagelse på stedet.
  • Steder, hvor der udøves idræts-, forenings- og fritidsaktiviteter, skal holde indendørsarealer lukket for offentligheden.
  • Muligheden for at være op til 50 personer til stede ved idræts- og foreningsaktiviteter for børn og unge op til 21 år ophæves. Der må herefter som udgangspunkt kun være 5 personer til stede på samme sted samtidig ved sådanne aktiviteter.
  • Frem til den 17. januar vil resten af detailhandlen blive lukket ned. For golfklubben betyder det, at proshoppen/golfbutikken skal være lukket‌.
  • Der opfordres til at holde 2 meters afstand til andre personer i stedet for den nuværende 1 meter

For golfsporten betyder det, at der kan spilles golf og afvikles turneringer og træning udendørs så længe forsamlingsforbuddet på 5 personer overholdes. Til gengæld skal indendørs faciliteter som klubhuse, herunder cafeer og restauranter (undtaget take-away) være lukkede. Ligeledes skal indendørs træningsområder være lukkede.

Administrationslokaler og toiletter kan være åbne.

Del det!