Dette er en TEST side – en hjælpeside til kaptajnerne i de øvrige Interne klubber – SÅ I mandagspiger behøver altså ikke læse videre 🙄

I er i gang med at oprette en ny side til jeres Interne klubs del af Aalborg Golfklubs Hjemmeside..
I skal logge jer ind i kontrolpanelet
Gå i højre menu til “Sider” – “Opret ny” ….navngiv den, pep den evt. op med et billede længere nede på siden under “Individual Page Setting”/”Header Options”” og gå derefter i gang med at tilføje nye elementer (Herunder er forskellige slags vist)

– første element er en tekstblok, hvor “Fed” og “Overskrift 3” er valgt i værktøjslinien.

Velkommen til denne arbejdsdag i Aalborg Golfklub

Næste blok er delt i 2
i den første er indsat et single billede og i den næste en tekst blok. Alle filer incl. billedfiler skal først være uploadet til “Medier” ( WordPres´s arkiv)

Tjek i højre side under “Sideattributter” om det er den rigtige skabelon (Right Sidebar) I har – så man hele tiden har en sidebar/menu at komme videre fra

Herunder er indsat en tekstblok, hvori en til TablePress importeret excelfil´s  kode/ID er indsat (Koden hentes i TablePress – excelfilen får automatisk en kode/en ID, når den importeres til TablePress)

FornavnEfternavnDGU nr
IbKold2-8675
OleDam2-6705
AneIsner2-8797
IdaPil2-9876

Herunder er tilføjet en blok delt i to – og derefter valgt en Custom Heading i stedet for en tekst blok …..det er overskrifterne til formularen – men man kan også bare lave dem i en tekstblok.
Selve formularen under “Overskrifterne” er først udarbejdet i menuens “Formularer” derefter er der her på siden i et felt indsat en “Ninja Forms”, hvorfra man kan vælge den formular, man har udarbejdet.
Ved siden af er der i et tekstfelt indsat det script, I har et eksempel på i jeres papirer 😉

Prøv selv at tilmelde jer …….det er bare en tester – det er ikke noget med, at I binder jer til at give mig 100 kr. hver 😉

Se tilmeldte her

* markerede felter skal udfyldes.
Bemærkninger
Jens Holk
Jeg kommer sent
finn tolborg
Ulf Bro
Jeg tager måske min kone med.
Alf Engen
Glæder mig
Jo Bak
Ole Dam
Glæder mig
Ane Pil
Jeg bliver nødt til at gå kl. 17:30
Ib Glad
Jeg tager kage med
Lis Lundby
Jeg kommer et kvarter for sent

Nedenstående “Billede” er en pdf-fil (Først importeret til “Medier”, der er indsat som “Tilføj medie” i en tekstblok. Wordpres finder selv ud af, at det er en pdf-fil og indsætter Url´en, så pdf-filen vises umiddelbart på siden og man kan bladre i den, højreklikke på den og gemme den på egen computer.

Herunder har jeg indsat en pdf-fil, der er formindsket fra 3,5 MB til 803 KB, hvilket er nødvendigt, da pdf-filer ligesom billeder heller ikke må overstige 1MB – Husk, at når musen er over pdf-filen, kan man bladre i den, og man kan højreklikke på den og gemme den på egen computer

SE BORT FRA NEDENSTÅENDE FORMULAR
Dette er en Mailchimp for WordPress formular ……..men det er kun noget, jeg nørder lidt i – jeg ved ikke hvordan man kan bruge den – endnu!

Mit ønske er at folk kunne melde sig som abonnent på mandagspigernes “Breaking News” side, således, de får en mail, hver gang der bliver sat nyt på siden. …….Det kan man gøre på en Blog, som “Følg denne blog” – så hvorfor ikke på en del af en hjemmeside????

Did you like this? Share it!