Lukning af banen, klubhus m.v. fra i dag kl. 12.00

Kære medlemmer

Lukning af banen, klubhus m.v. frem til 30. marts 2020
Statsministeren og Dronningen opfordrerede i går til, at vi alle tager et ansvar for at få knækket Corona kurven hurtigst muligt. Dette omfatter, at vi alle tager ansvar og udviser forsigtighed i vores daglige færden. Aalborg Golf Klub har derfor valgt at følge anbefalingerne og lukker derfor banen, træningsfaciliteter, parkeringsplads og klubhus fra i dag, onsdag den 18. marts kl. 12.00.
DGU har i går udsendt en anbefaling, hvori de anbefaler at lukke baneanlæg, klubhus og driving range frem til 30. marts.
Læs mere om det her.

Banepersonale og pleje af banen
Selvom banen er lukket for spil, så arbejder personalet på at klargøre banen til sæsonen. Greenkeeperne arbejder i øjeblikket i små teams på to mand, der holdes forskudte pauser, og arbejdes med forskudte mødetider.
Hver dag til middag bliver alle håndtag og flader i greenkeepergården sprittet ned, og der er samtidig købt håndsprit og hansker til personalet. Banen er kommet rigtig godt igennem en meget våd vinter. Greens har en rigtig god kvalitet og mangler kun den sidste varme for at kunne genvinde deres slidstyrke til en ny sæson. Derfor forventer vi at kunne levere en rigtig høj kvalitet på disse områder, når vi åbner igen.

Aktiviteter
Åbningsturneringen den 5. april udskydes indtil videre, og vi melder en dato ud på et senere tidpunkt, når vi har et overblik herom. Vi glæder til at melde en dato ud og holde et brag af en åbningsturnering.

Vi beder jer alle respektere vores tiltag, så vi alle kan komme sikkert igennem og nyde vores dejlige anlæg. Vi holder jer naturligvis løbende orienteret om udviklingen.

Aalborg Golf Klub

Del det!