Årets udgave af løbende hulspil er nu også færdigspillet, ligesom der blev afholdt en intim præmieoverrækkelse i klubben i går, tirsdag den 10. oktober 2017.
Herunder følger en kort gennemgang af turneringen samt billeder af vinderne.11 deltagere blev det til i årets udgave af løbende hulspil i damerækken. Det tal håber vi naturligvis at øge næste år!
Da det blev tid til at finale, stod det klart, at det skulle være et opgør mellem Pernille Haure og Lise Berendt.

Pernille havde spillet sig vej til finalen ved først at slå Lisa Maria Simonsen og dernæst Jane Frandsen.
Lise spillede sig vej til finalen ved først at slå Hanne Thomasen, hernæst Majken Lykke Larsen og i semifinalen den forsvarende mester, Julie Daugård.

I finalen var det Lise Berendt, som trak det længste strå, og kan kalde sig årets mester i løbende hulspil. Tillykke til Lise og Pernille med den flotte turnering, og tak til alle deltagerne.Årets udgave af løbende hulspil for herrer havde deltagelse af 56 spillere – et fint antal.
De 2 finalister i årets udgave var Mike Feiner (vinder i 2014) og Allan Brandt Brøndum (vinder i 2016).

Mikes vej til finalen startede med en kamp mod Dennis Nielsen, herefter slog han Jens Møller Søgård, Jørn Hougaard, Anders Mouritzen inden det i semifinalen blev til en sejr over Peter Skram.
Allans vej gik forbi Victor Iyer, Michael H. Jensen, Henrik Johansen og Rasmus Hansen, inden han i semifinalen slog Kim Hougaard og bookede plads i finalen.

Finalen blev en dramatisk affære, som efter 18 huller stod uafgjort, og det var ikke muligt at spillere mere, da mørket havde vundet indpas. Derfor måtte Mike og Allan ud i en ny omgang golf. Resultatet blev, at Allan trak sig sejrrigt ud af matchen og dermed forsvarede sin titel. Tillykke til begge med en flot turnering!