Juleferie

Kære medlemmer
Hermed en liste af praktiske informationer og en julehilsen.

Adgang til klubhuset fra 19. december til og med 3. januar
Vores rengøringsfirma kommer hver morgen og åbner klubhus samt rengører toiletter, ligesom toilettet i caddyrummet vil blive rengjort. Skulle der mod forventning være låst i caddyrummet, så kan man benytte bagindgangen (gennem gården) og låse op indefra.
Vi har derudover fået udskiftet cylinderen i klubhusets fordør, så en del af de “gamle” klubhusnøgler (mærket BUUS) passer. Desværre har der været mange forskellige nøgler i cirkulation, så vi kan ikke garantere at alle nøgler virker.

Lukning af kontor, Proshop og restaurant
Kontoret er nu lukket for jul og nytår og åbner først for fysisk ekspedition mandag den 4. januar kl. 09.00. Telefonen er lukket hele perioden, men man kan sende en mail til mail@aalborggolfklub.dk, hvor man får svar hurtigst muligt – forvent dog ikke svar samme dag.

Proshoppen er lukket for vinterperioden, men har du brug for hjælp til en julegave eller vil købe et gavekort, så ring på 98 34 23 71.

Restauranten er som følge af restriktioner lukket til og med 3. januar, men åbner efter planen igen mandag den 4. januar. I er altid velkomne til at kontakte Mike på info@restaurantjaegerspris.dk, og så vender han tilbage til Jer. Bestilling af nytårsmenu er selvfølgelig stadig gældende.

Info om udtrækning af præmier blandt de, der har indbetalt kontingent på forskud
Vi trækker lod om præmierne på mandag den 21/12 og giver herefter vinderne direkte besked, ligesom vi vil sende vinderlisten ud i en nyhedsmail. Præmierne kan afhentes på kontoret fra mandag den 4/1 kl. 09.00.

Afhentning af præmier fra Proshoppens julelotteri
Præmierne kan afhentes på kontoret fra mandag den 4/1 kl. 09.00.

Julehilsen fra sekretariatet
Kære medlemmer

Det har været en lang og underlig sæson, men ét lyspunkt i denne svære tid har heldigvis været golfen, og der er blevet spillet rigtig mange runder i Aalborg Golf Klub i år.

Jeg vil gerne takke Jer alle for på bedst mulige vis at indordne Jer efter alle de, mere eller mindre gennemsigtige restriktioner, som vi er blevet pålagt i løbet af året, og i samme ombæring benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul og et godt nytår på vegne af golfklubbens personale.

Vi ses i det nye år!

Rasmus H. Fihl