Desværre:

Vi optager pt ikke nye medlemmer – hverken DGU-spillere eller begyndere.
Man kan komme på venteliste mod at betale kr. 300,- (Dog ikke nybegyndere – De må vente med tilmelding indtil vi opretter nye begynderhold)
Ønsker du at komme på ventelisten, så bedes du udfylde indmeldelsesblanketten, og vi vil vende tilbage til dig, når der bliver en ledig plads til dig.

Når vi igen åbner op for tilgang af medlemmer, vil nedenstående være gældende:

Overvejer du at begynde at spille golf?
– eller tænker du på at skifte klub?

I begge tilfælde er du hjertelig velkommen i Aalborg Golf Klub.
Vi er landets næstældste golfklub, stiftet i 1908, men har formået at følge med tiden, så vi i dag har et topmoderne baneanlæg med 27 huller.

Vi optager i øjeblikket nye medlemmer i Aalborg Golf Klub. Nye spillere med DGU kort fra anden klub, kan optages fra dag til dag. Uøvede kan optages på begynderhold. Her er der mulighed for et 3 måneders prøvemedlemskab til kr. 1000.

Indmeldelse som medlem/prøvemedlem foretages i formularen her på siden.
Noter venligst under kommentarer, hvad du ønsker.
Alternativt kan du kontakte sekretariatet i Aalborg Golf Klub på +45 98 34 14 76.

Gældende kontingentsatser finder du via nedenstående link.

Kontingentsatser

indmeld dig her