Bliv medlem af landets næstældste golfklub

Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil. Vi tilbyder derfor en række fleksible medlemsformer, som er tilpasset behov, alder, økonomi, evner og tid. Det betyder, at du kan vælge netop den medlemsform, der passer dig.

Om sommeren ender mange runder i aftensolen på vores skønne terrasse med udsigt over puttinggreen og to af vores afslutningshuller. Om vinteren er der skruet op for hyggen i vores klassiske restaurant, hvor der serveres dejlig mad og smørrebrød året rundt. Du kan naturligvis også slå dig ned i tårnet og nyde en kop kaffe, mens golfkanalen kører på tv’et i baggrunden.

Nybegynder / prøvemedlem

Vi tager også godt imod nybegyndere. Er du voksen, og har du ikke tidligere været medlem af en golfklub, skal du inden du tegner et fuldt medlemskab først gennemgå et begynderforløb som prøvemedlem. Her opnår du dit ‘golfkørekort’.
Vi arbejder lige nu på opstart af to hold for sæsonen 2022 – udfyld indmeldelsesformularen eller kontakt sekretariatet, så vender vi retur med mere materiale.

Som medlem af Aalborg GK har du adgang til:

• 27 huller (3 sløjfer) – sløjferne kombineres så der ugentligt spilles en ny 9/18 hullers sløjfe
  • Stort træningsanlæg med plads til alle
  • Stort klubhus med alle de nødvendige faciliteter – reception, golfshop, omklædning, restaurant og mødelokale

Du får adgang til en enestående golfklub, med masser af muligheder, dejlig natur og et aktivt klubliv.

indmeld dig her

Er du nybegynder?

Jeg accepterer Aalborg Golf Klubs privatlivspolitik
    Jeg har læst AaGK´s vedtægter