VIGTIG Info Om Banen, Nyt Fra Restauranten Mv.

Formandens klumme
Coronaen er atter over os

Efter at vi i lang tid næsten har kunnet glemme, at vi er midt i en pandemi, så må man sige, at det nu igen i den grad er blevet allestedsnærværende. Det betyder også, at vi må forvente, at flere og flere medlemmer kommer i kontakt med nogen, der er smittede. Jeg skal derfor opfordre Jer alle til at holde en pause fra golfklubben, hvis I får symptomer, testes positive eller bliver advaret om, at I kan være blevet udsat for smitte. Efter en negativ test er I naturligvis meget velkomne igen, men lad os sammen beskytte hinanden, ved at udvise rettidig omhu.

Jeg er sikker på, at I alle med spænding har fulgt med i de nye restriktioner, som er indført i det meste af Nordjylland. Til dem af Jer, der er direkte berørt, kan jeg kun ønske, at situationen løsner sig op, så restriktionerne ikke skal strække sig længere end til 3/12.

Greenkeeperstaben
På et punkt kommer de nye restriktioner til at berøre os alle, da næsten hele greenkeeperstaben har bopæl i Frederikshavns eller Vesthimmerlands kommune. Det betyder, at vi den næste periode er nede på en bemanding af kun Jesper og en afløser. Jesper vil gøre alt, hvad han kan, for at minimere de negative konsekvenser af de få hænder, men jeg skal bede om Jeres forståelse. Vi vil undersøge muligheden for at få midlertidig hjælp og eventuel ekstern assistance til store opgaver.

Dagligdagen påvirkes således:
Banepasningsarbejde minimeres til det absolut nødvendige. Greens, teesteder, fairways og bunkers bliver passet efter bedste evne og når tid og hænder er til det.

Større behandlinger som rydning af underskov, gravearbejde, etablering af nye dræn og vandingsanlæg mm. udskydes.

Der undersøges i øjeblikket mulighed for at leje ekstern assistance ind til at udføre det sidste dybdeluftningsarbejde på fairways.

Det resterende personale lægger fokus på vedligehold og spuling af dræn, service på maskinpark og baneudstyr.

Chefgreenkeeperen sørger for miljøregnskab, budgetarbejde, plejeplan 2021, indkøb, ansættelser og andet administrativt arbejde
Nyt fra restauranten
Julefrokost og nytårsaften

Husk, det stadig er muligt at bestille både julefrokost- og nytårsmenu ud af huset. Julefrokostmenuen består blandt andet af friske rødspættefileter med rørt remoulade & citron, sprødstegt ribbensteg med grønlangkål, risalamande med hvid chokolade, kirsebærsauce & ristede mandler samt en masse andre lækre ting.

Det eneste I skal gøre er at tage stilling til hvor mange I er & hvornår I skal bruge maden.

I kan se hele menuen samt priser vores hjemmeside www.restaurantjaegerspris.dk

Jeg håber I vil støtte op og glæder mig til at bidrage positivt til Jeres november og december, trods corona-omstændighederne.

Mike Simonsen

Køkkenchef og forpagter

Vi slår bolde sammen
Der er stadig heftig aktivitet på banen i især weekender, hvorfor vi til den kommende weekend, hvor det er muligt, vil slå bolde sammen til primært 4-bolde på 18-hulsbanen. Vi rykker max Jeres tider et kvarter den ene eller den anden vej.

Når vi udfører denne øvelse er det naturligvis for at give plads til så mange medlemmer som muligt, og vi håber, at I vil tage det som en positiv oplevelse eventuelt at møde nogle nye medspillere.

Del det!