Formandens klumme – Tidlig betaling af kontingent

Kære medlemmer

For et par uger siden lancerede vi ideen om at betale sit kontingent i midten af december i stedet for i begyndelsen af januar. Jeg har fået en del kommentarer og spørgsmål desangående og tænker, at det er en god anledning til at uddybe Bestyrelsens idé.
Jeg er blevet spurgt om, hvorfor vi tager dette initiativ, når man nu også øgede kontingentsatsen på den seneste generalforsamling. Medlemmer spørger, om dette er et tegn på, at vi er på afgrundens rand? Til dette kan jeg svare nej. Vi er egentlig ikke dårligere stillet end vi var for et år siden, idet vi har ca. samme træk på kassekreditten som sidste år i november, men det koster en del i rente at trække på kreditten, så hvis man betaler sit kontingent nu i stedet for om en måned, giver det os en ikke uvæsentlig rentebesparelse.

Generelt arbejder vi på at gøre klubben uafhængig af kredit i banken – og dette er et fint første skridt i den retning. Derfor sætter vi pris på alle de, som vælger at betale inden medio december, og minder om udtrækning af gode præmier blandt alle der har indbetalt kontingent senest 15/12.

Carsten Hansen, formand

Herover ses nogle enkelte af præmierne: Gavekort til Bone’s Restauranter, en lækker flaske champagne, greenfeebilletter til Brønderslev Golfklub og Gavekort til en Trackmanlektion hos Aalborg Proshop. Hele præmielisten findes herunder:

1 x vinder af Gavekort på kr. 2.500 til Aalborg Proshop
1 x vinder af Gavekort på kr. 1.500 til Aalborg Proshop
5 x vinder af gavekort på kr. 500 til Bone’s
6 x vinder af en flaske champagne (værdi +400 kr.)
10 x vinder af 2 greenfeebilletter til en runde på fremmed græs
5 x vinder af en Trackmanlektion