Coronasamarbejdsaftale ophævet mandag den 16. november

Kære medlemmer og gæster,

De lempede restriktioner i Nordjylland betyder, at  coronasamarbejdsaftalen mellem nogle af GNG-klubberne fra mandag den 16. november, ikke længere er gældende i den oprindelige formulering, da den tager udgangspunkt i, at kommunegrænserne ikke må overskrides indenfor de 7 kommuner.

I Aalborg Golf Klub har vi allerede meget lidt ledig kapacitet på banen, og da der i aftalen er klubber med mange medlemmer, der er bosat i Aalborg Kommune, og mange flere end der er medlemmer fra Aalborg Golf Klub bosat i én af de 7 kommuner, så har vi valgt ikke at forny aftalen på et nyt grundlag.

Er du bosat i Aalborg Kommune og har du stadig lyst til at komme og spille, så er du meget velkommen. Vi har til lejligheden lavet et specielt greenfeetilbud, så du kan spille til en pris på kr. 125,- for 18 huller.

Aalborg Golf Klub

Del det!