Dato: Torsdag den 20., fredag den 21. og lørdag den 22. juli 2017
Start: Løbende start. Starttider vil fremgå at startlister i Golfbox.
Turneringsform: 54 huller slagspil med handicap. Der spilles 18 huller pr. dag.
Rækkeinddeling: Herrer: max handicap 12,4
Damer: max handicap 14,0
Ved 8 eller flere juniorer oprettes en særskilt juniorrække.
Regulering: Turneringen er tællende
Teesæt: Klubtee
Deltagerbegrænsning Max 192 spillere. Ved overtegning udgår senest tilmeldte.
Deltagerbetaling:               Medlemmer             Gæstespillere
3 dage        260                              660
Tilmelding: Senest mandag den 3. juli kl. 12:00 via klubbens hjemmeside.
Afbud: Til sekretariatet på telefon 98 34 14 76 # 2 eller 3
Præmier: I henhold til DGU’s amatørregler og Aalborg Golf Klubs generelle turneringsbetingelser
Afgørelser: Ved lige resultater anvendes den matematiske metode jf. Aalborg Golf Klubs generelle turneringsbetingelser.
Turneringsleder: Henrik Vestergaard
Tilmelding foregår via klubbens hjemmeside. Det gør den fordi vi gør meget ud af, at ægtefæller og andre samkørende spillere kan få starttider i nærheden af hinanden. Husk derfor at oplyse ved tilmelding, hvem du følges med.

Umiddelbart efter vi har modtaget din tilmelding skal du kunne se dig selv på deltagerlisten på tilmeldingssiden. Kan du ikke det, er tilmeldingen ikke gået igennem.

Når du tilmelder dig kan du samtidig bestille overnatning på enten Tages Camping eller på hotel Scheelsminde. Husk at påføre ankomst- og afrejsedato så vi får bestilt korrekt. Afregning for overnatning betales til klubben sammen med deltagergebyret. Hvis du overfører deltagergebyret så vi har det senest sidste tilmeldingsdag, sparer du et gebyr på kr. 25. Deltagergebyret kan overføres til konto 3201 0008214182.

Startlister offentliggøres i løbet af uge 28.