Familierne dystede...

62 deltagere havde i år tilmeldt sig Generationsturneringen, 60 stillede til start, på den sidste dag i april, hvor vejret endelig viste sig fra sin pæne side med sol og ikke så meget blæst. Og det pæne deltagerantal (det højeste i de 3 år, der er blevet spillet Generationsturnering) gør at der allerede nu er planlagt turnering i 2018.

Det var med højt humør, at deltagerne kom frem til første tee, og det var her at generationsturneringen skinnede igennem, da der hørtes udtalelser som “altså far”, “sådan mor” osv. Og det er jo netop i en sådan ånd at turneringen skal foregå, det sociale i at være på hold sammen med et tæt familiemedlem.

Greensometurneringen virkede også efter hensigten, da alle hold udtrykte stor glæde over at spille en lidt anderledes form for golf end de var vant til.

De deltagende hold var delt op i A- og B-række, og både A- og B-rækken blev vundet på flotte 39 point.

A-rækken

Nr. 1 Jan Høgh/Merete Høgh Jensen 39 pt