Sæsonen blev sat igang

Der var forrygende flot forårsvejr, da klubben tog hul på sæson 2016 søndag den 10. april.

Traditionen tro var der standerhejsning inden turneringen blev sat igang. Mens flaget gik til tops blev der sunget “Der er ingenting der maner” (af dem, der kunne melodien).

Der var sat et max deltagerantal på 124 spillere, hvilket medførte, at der blev oprettet venteliste for de sidst tilmeldte spillere. Enkelte spillere fra reservelisten mødte op i håb om et sent afbud, og det gik desværre ud over en spiller, der kom 20 minutter før start for at hente sit scorekort. Denne spiller blev noget fortørnet over at have mistet sin plads, og det vil turneringsudvalget tage konsekvensen af ved fremover at kræve, at man afhenter sit scorekort senest 30 minutter før start, så der kan nås at indsættes reserver i tilfælde af udeblivelser.

Med så mange deltagere tager runden længere tid end normalt. Med 124 spillere er der dobbeltstart på 13 huller, og det VIL give en længere afviklingstid end hvis der blot var 1 bold på hvert hul. Vi har valgt at lave loftet så højt for at få flest mulige spillere med til gavn for det sociale liv i klubben.

Som noget nyt er vi i år tilmeldt “Synoptik Cup” – en ranglisteturnering, der sender 5 Aalborgspillere til landsdelsfinaler senere på året. Her kan du følge med i klubbens interne rangliste.

Årets åbningsturnering blev sponsoreret af Aalborg Proshop & Golf Academy samt Aalborg Golf Klubs Restaurant.

Der var som altid fine præmier til vinderne af de enkelte rækker, og dagens bedste score stod Mikkel Ibsen for med sine 43 point. Dermed vandt han også Inge Gjesings vandrepokal. Om pokalens oprindelse kan læses her…

Turneringen, der var for 3 rækker + juniorrække, blev spillet som en 18 hullers stablefordturnering med gunstart.

Pokalvinder Mikkel Ibsen

A-rækken