Sæsonen blev sat igang

Der var forrygende flot forårsvejr, da klubben tog hul på sæson 2018 søndag den 8. april.

Traditionen tro var der standerhejsning inden turneringen blev sat igang. Til forskel fra tidligere år var morgensangen afskaffet, og i stedet bød klubben formand, Birgitte Nymark, velkommen til sæsonen.

Der var sat et max deltagerantal på 124 spillere, hvilket medførte, at der blev oprettet venteliste for de sidst tilmeldte spillere. Ca 30 spillere stod på venteliste, og heraf nåede 6 spillere med i turneringen.

På trods af det store felt, blev runden afviklet i fornuftigt tempo på ca. 4 timer og 20 minutter, og selvom det var årets første turnering, var der flotte scores fra nogle spillere.

Årets åbningsturnering blev sponsoreret af Aalborg Golf Klubs Restaurant.

Der var som altid fine præmier til vinderne af de enkelte rækker, og dagens bedste score stod Thorkild Jørgensen for med sine 39 point. Dermed vandt han også Inge Gjesings vandrepokal. Om pokalens oprindelse kan læses her…

Turneringen, der var for 3 rækker + juniorrække, blev spillet som en 18 hullers stablefordturnering med gunstart.

A-rækken

Nr. 1 Jørn Hougaard 38 pt