Forrygende sæsonstart

Søndag den 9. april startede 2017-sæsonen officielt, da turneringsudvalget på klubbens vegne kunne byde velkommen til standerhejsning og åbningsturnering.

På forhånd var der lovet forårsvejr med op til 17 grader, men dette lod vente på sig, og de fleste var da også pakket godt ind fra morgenstunden. Op ad dagen tittede solen frem samtidig med at vinden blev lunere, så det endte faktisk med at blive en ret flot forårsdag.

Inden deltagerne blev sendt på banen var der standerhejsning til “blæsten går frisk”. Der var i år valgt ny sang til lejligheden, da vi sidste år havde problemer med at finde melodien 🙂

Deltagerantallet var sat til max 124, og turneringen var fuldtegnet. Derfor var der med 13 dobbeltstarter lagt op til en lidt langstrakt runde, men spillet blev afviklet på imponerende 4,5 timer, hvorefter man lige kunne nå en lille øl inden restauranten bød på tarteletter til fællesspisningen.

Restauranten var sponsor for turneringen, og der var flotte præmier til vinderne i form af gavekort til restauranten.

Inge Gjesings Vandrepokal blev i år vundet af Nicolai Mandrup, der formåede at score 43 point på runden. Om pokalens oprindelse kan læses her…

Turneringen, der var for 3 rækker + juniorrække, blev spillet som en 18 hullers stablefordturnering med gunstart.

A-rækken

Nr. 1 Nicolai Mandrup 43 pt