Velkommen til sæson 2017 i Torsdagsklubben

Så kan vi byde både gamle og nye spillere velkommen til en ny sæson i Torsdagsklubben.

Vi starter torsdag den 30 marts kl. 13:30 til 16:00, hvor vi spiller stableford og efterfølgende har vi fællesspisning med en kort information om den nye sæson. Vi slutter af med præmieuddeling for dagens runde.

I år spiller vi tre gange fra rød tee og dropper helt at spille fra hvid tee, det burde give muligheden for nogle flere laves scores til Eclectic’en.

Vi ser os desværre nødsaget til at hæve kontingentet en smule da vores omkostninger vil stige på grund af at præmier og sponsorater ikke kan bibeholdes på tidligere tiders niveau.

Tilmelding foregår via “Tilmelding til Torsdagsklubben 2017” i menuen til højre.

Aalborg Golfklub har i år indført nye regler i forbindelse med ugedagsklubbernes faste starttider.
Læs mere om det i menuen til højre under “Booking af Starttider 2017”

Men ellers så må I have held og lykke til, og så håber vi at der er nogen der tør udfordre de gamle Champs.

Kommenter indlæg