Torsdagsklubbens Afslutningsmatch 2017

Så nåede vi med afslutningsmatchen til vejs ende i årets udgave af Torsdagsklubben.

Vi var 55 mand til frokost kl 12:30 og med tre godt belagte stykker smørrebrød til hver, så var bunden vist lagt for alle inden vi skulle spille 🙂

Der blæste en lille smule – enkelte – så som sjællændere, byboere og den slags, vil nok hævde at der stormede en pelikan. Flere klagede over at vi ikke havde sørget for bedre vejr, men det var jo ligesom ude af vores hænder da vi havde bestilt vejret til den 5 oktober, men det blev jo så Carlsberg der kom til at nyde godt af det i stedet 🙂

Der var 62 deltagere i gunstarten 13:30 hvor vi spillede en to mands best-ball med præmier til de første ti hold på både forni og bagni, og det endte såmænd med at der var klappepræmier til resten. En enkelt måtte desuden have en trøstpræmie da vi ikke havde flere tudekiks på lager. Men der var præmier for ca. 12.000 kr.

I den forbindelse en stor tak til vores sponsor Marcus Brown fra Proshoppen der havde sponsoreret næsten halvdelen af præmierne. Også tak til Flemming Andersen der sponsorerede diverse trøst og klappepræmier.

Udover dagens match fik vi også delt præmier ud for Efterårssæsonen, Eclectic’en og kåret “Årets Golfer” i Torsdagsklubben.

For tredje gang i træk gik titlen “Årets Golfer” til en surveræn Klaus Møller. Et stort tillykke til ham. Vi skal måske nok overveje, om vi skulle begynde og dele træningstimer ud som præmier næste år for at give Hr. Møller lidt konkurrence 🙂

Maden til middagen kl. 19:30 var igen i år utrolig, masser af god mad i en buffeten og gammeldags æblekage og ostebord til dessert. En stor tak til Sune, Emil, Oliver og Steen i restauranten, der manglede ikke noget.

Efter præmieuddelingen var der generalforsamling hvor vi kunne fortælle at vi i år var 99 medlemmer i Torsdagsklubben med et fremmøde på 46,13 i snit mod 41,4 sidste år.

Vi skulle også fra sæsonstart hver især selv booke vores tider på golfbox, for at ledige tider kunne blive frigivet til anden side. Over hele sæsonen hvor vi skulle booke tider (juli er ikke med) var der ud af 440 tider blot 19 tider der blev booket af fremmede bolde, så det kan man ikke sige var mange.

Vi kom omkring de par diskvalifikationer og diskussionen omkring dette som I jo sikkert alle er klar over. Den sag er ligesom overstået. Vi prøver i Torsdagsklubben at spille helt efter reglerne, vi går ikke tidligere ud og der gives ikke længere dispensation til det. Vi underskriver vores scorekort, giver ikke puts uanset hvor korte de er. Der er kommet rigtig mange helt nye golfspillere med i Torsdagsklubben og der ikke nogen grund til at lære dem unoder i forbindelse med vores sport 🙂

Regnskabet:
Overført fra 2016: 4.186 kr. – Kontingent: 34.750 kr. – Præmier: 25.320 kr. – Afslutningen: 5.733 kr. – Diverse: 300 kr.

Det giver pt. en beholdning på 7.643 kr. – men der mangler dog lige en enkelt udgift endnu, så vi ender på ca. 7.000 kr.

Bestyrelsen blev genvalgt.

Så er der ikke andet tilbage end at sige tak for i år og et dejligt stort fremmøde, og så håber vi at se jer allesammen i 2018 til en ny sæson.

-Bestyrelsen

Did you like this? Share it!