Så er sæsonen 2016 nået til vejs ende :-/

Fra venstre: Klaus Møller Årets Golfspiller i Torsdagsklubben. De to andre ønskede at være anonyme – deres Fruer ved åbenbart ikke de spiller golf 🙂

Torsdag den 6 oktober havde vi vores afslutning på 2016 sæsonen. Vi mødtes kl. 12 til en lettere frokost inden vi 13:30 havde en gunstart med 56 deltagere.

Der nåede lige at komme et par ekstra mand med, så det endte med at vi ikke have en vogn til at køre rundt med forsyninger, men alle kom ud og spille.

Vi spillede en to mands best-ball med præmier til de bedste på forni og de bedste på bagni, men logistikken for at få det til at gå op, når de samme ikke kan vinde mere end en gang er simpelthen for omfattende, og næste år laver vi nok en 18 hullers best-ball i stedet. Men bortset fra det så var der præmier til samtlige 56 spillere, og vi uddelte samlet præmier i den match for 12.000 kr.

I den forbindelse en stor tak til vores sponsor Marcus Brown fra Proshoppen der havde sponsoreret næsten halvdelen af præmierne.

Udover dagens match fik vi også delt præmier ud for Efterårssæsonen, Eclectic’en og kåret årets Golfspiller i Torsdagsklubben. Det blev Klaus Møller der løb med titlen for andet år i træk. Tillykke til ham.

Maden til middagen kl. 19:30 var simpelthen super god og der var masser af det, jeg tror der var syv forskellige slags kød, så en stor tak til Stinus og køkkenet for god forplejning hele aftenen. Jeg tror næsten vi kan love at vi kommer igen næste år ved samme tid 🙂

Efter præmieuddelingen var der generalforsamling hvor der såmænd ikke var så meget at fortælle da alt jo sådan set er ved det gamle. Regnskabet blev fremlagt og det går meget pænt op med et par tusinde på bogen til næste år. Peter Fogh Nissen valgte ikke at stille op til næste års bestyrelse, så en stor tak til dig Peter for indsatsen de sidste tre år i Torsdagsklubben.

Så er der ikke mere tilbage end at sige tak for i år til alle medlemmerne i Torsdagsklubben for en dejlig golfsæson med et stort fremmøde hele året, og vi håber at se jer alle sammen i 2017 til en ny omgang golf på vores dejlige bane.

Hilsen Bestyrelsen

Kommenter indlæg