Holdsammensætning til Afslutningsmatchen

Så er holdene blevet trukket til afslutningsmatchen den 12 oktober og hele 64 spillere er tilmeldt matchen, det er vist også ny rekord.
Der blev trukket 32 hold og med 16 stk 4-bolde, så vi kommer til at gå to hold ud på næsten alle hullerne, da vi starter ud i en såkaldt baglæns gunstart. Det betyder at vi alle sammen starter på bagni.

Hvilke huller I skal starte på kommer senere, for der kommer helt sikkert ændringer da både vejret, konen, hæmorider og andre ubehagligheder kan stoppe en kommende golfrunde.

Vi i bestyrelsen spiller såfremt det er muligt, men ændringer kan som sagt betyde at vi flytter hen på hold der evt. får et afbud. Og bliver der et ulige antal træder en af os ud.

Alle der er tilmeldt bedes lige tjekke at I er på listen så vi undgår nogle fejl.

Did you like this? Share it!