Aalborg Golfklub har i år indført nye regler i forbindelse med ugedagsklubbernes faste starttider.

Det betyder at fremover skal alle medlemmer af Torsdagsklubben selv booke en tid inden for vores tidsramme om torsdagen.

Medlemmer af Torsdagsklubben kan booke en tid i vores tidsramme 14 dage før matchdag.

Forskellen er så at dagen før, altså onsdag nat kl. 00:01 bliver alle tider der ikke er reserveret af Torsdagsklubbens medlemmer frigivet, så alle andre medlemmer af AaGK, greefee gæster osv. kan booke dem. Det gælder også de tider der ikke er fyldt helt op med medlemmer af Torsdagsklubben.

Det positive for Torsdagsklubbens medlemmer er, at dem der kommer sent og spiller altid kan se hvem der kommer og spiller sidst i vores tidsramme således at man venter på hinanden.

Men selvom vi skal booke tid i forvejen, så fortsætter vi med at køre en startliste som vi har gjort hidtil.

Nu starter vi op på denne måde, så må vi se om der skal justeres noget når vi kommer i gang.