71 spillere til start er ny rekord i Torsdagsklubben

Så fik vi afviklet endnu en Fællesspisning, og med 71 spillere ude og spille var det ny rekord i Torsdagsklubben.

Der var en del pres på for at få alle ud og det gav desværre en del forsinkelser, og da vi skulle spise kl. 19:30 manglede der 40 spillere i klubhuset. Med runder der nærmer sig 4,5 til 5 timer må vi opfordre til at man bliver bedre til at holde en god fart i den bold man går i. Er man kommet bagefter bolden foran, må man sætte farten op eller lukke igennem med det samme.

Der var en mindre debat inden præmieuddelingen vedr. vores tidsbestilling i golfbox og at man samtidig skal skrive sig på listen i starterhuset. Som det tidligere er skrevet ud sagde vi også, at fordi man skal booke sig på i golfbox så er der ikke ændret noget i den måde Torsdagsklubben går ud på. Man skal bare altid huske at booke en tid i golfbox hvis man ønsker at spille om torsdagen, da de tider vi ikke selv booker, bliver frigivet til andre.

Kommenter indlæg