62 spillere til start og lidt om den nye booking.

Trods dårligt vejr, ala skide koldt og med regn undervejs så mødte der alligevel 62 spillere op, og nogle af dem leverede overraskende gode resultater også 🙂

Med hensyn til vores booking, så er der flere der er utilfredse med at man både skal booke tid på Golfbox, men også skrive sig på startlisten i starterhuset, og over at man ikke kan spille med dem man har booket sammen med.

Det er sådan, at Aalborg Golfklub har pålagt os ugedagsklubber at vi hver især skal booke en tid, således at de tider der ikke er booket dagen før matchdag =(onsdag nat kl. 00.01) vil blive frigivet så også andre end spillere fra Torsdagsklubben kan booke tiden.

Den booking via Golfbox er bare proforma, vi bruger stadig starterlisten som vi altid har gjort i Torsdagsklubben. Så når du er klar til at slå ud så skriver du dig på listen.

Skulle vi have gået ud i de tider som vi havde booket i går, så skulle en 2-bold kl. 14:37 gå mellem 4-bolde og Jan Petersen skulle gå ud alene kl. 15:00, da han var omringet af 4-bolde. At der så var flere af dem der havde book’et ikke mødte op, sikkert på grund af vejret vil jo alligevel gøre at sammensætningen ikke holder.

Hvis vi undlader at booke en tid på golfboks risikerer vi jo at de frigives til andre, så book en tid på Golfbox på det tidspunkt du regner med at komme, og skriv dig på startlisten på første ledige tid, når du er klar til at gå ud, det er måden vi gør det på 🙂

God weekend, og husk at booke jer på til den 20 april fra kl. 14:00 til og med 16:22.

2 kommentarer til “62 spillere til start og lidt om den nye booking.

Author’s gravatar

Det er strålende, kaptajner. Vi skal ikke have genindført det gamle system, hvor nogle medlemmer kun vil spille med hinanden.

Svar
Author’s gravatar

Jeg har fuld forståelse for at klubben ønsker, at frigive ikke anvendte tider i golfbox. Jeg er også enig i, at vi ikke skal derhen hvor vi spiller med de sammen personer fra gang til gang. Der er dog bare en udfordring med de personer som er arbejdsramte og derfor er nødsaget til at gøre brug af de sene starttider. Her er det afgørende at vi kan være sikre på at komme ud og nyde vores dejlige sport og ikke stå – måske forgæves – og vente på, at der dukker andre fra Torsdagsklubben op. Derfor bør man respektere og ikke fravige de præbookede tider, f.eks. efter kl. 15.30

Svar