For juniorer med handicap 0-54.

Tirsdagsklubben er det sted, hvor klubbens juniorer spiller med og mod hinanden.

Banen er, i det tidsrum hvor juniorerne spiller, spærret for andre. Banen er spærret for at give de nye juniorer en rolig introduktion til spillet sammen med klubbens øvrige juniorer. Nye spillere vil, så vidt muligt, de første mange gange blive fulgt rundt, indtil de selv kan begå sig på en golfbane.

Hver tirsdag hjælper 2 af elitespillerne til, så juniorerne kommer godt rundt.

Kontaktperson: Majken Lykke Larsen   9834 2371 – e-mail: majken@aalborggolfklub.dk

Vi spiller hver tirsdag med start fra kl. 16.00. Mødetid senest 15.30. Første spilledag er tirsdag den 14. april.

Der er fællesspisning med præmieuddeling den sidste tirsdag i hver måned.

Vi har brug for, at forældrene bakker op om Tirsdagsklubben og deltager som hjælpere. Som hjælper vil man blive bedt om at gå med rundt med spillere uden banetilladelse for at hjælpe med at tælle slag samt for at iagttage at de mest gængse regler for spil overholdes.