Generel info og nyheder.

Så starter sæsonen, og vi glæder os til vi mødes på tirsdag, d. 28. Marts.
Vi spiller Stableford, holdspil, og alle registrerer deres score. De bedste 2 af 3 er tællende. Hvis der er 4 spillere på holdet, så findes der ligeledes de 2 bedste af 4.

Der er præmie til den, der kommer nærmest hullet på blå hul 3.

Vi spiller 12 huller, og efterfølgende spiser vi frokost og kaptajnerne informerer om sæsonen.
Klubben er vært ved et glas vin. Der serveres tapas til kr. 70.

Lørdag, den 3. december er tirsdagsklubben inviteret til julematch sammen med onsdagspigerne. Den 1. start er kl. 10. Planen er, at der spilles 18 hullers stableford, som en form for holdturnering. Nærmere info herom følger. Og holdene sættes efter tilmeldingsfristen.

Tilmeldingsfristen er senest d. 20. november, og tilmelding sker til: birgitte.nymark@gmail.com . Tilmelding er bindende, og prisen er kr. 75,00, som indbetales på Jutlander Bank

9807 2073010139, eller overføres til mobilpay 28455882. Senest d. 20. november.

Der serveres suppe i restauranten, og onsdagspigerne er vært for præmier mv. til turneringen.

Vi glæder os til at se jer og samtidig ønske hinanden en glædelig jul.

———————————————————————————————————————————————————————-

Den 4. oktober sluttede vi sæsonen i tirsdagsklubben. Vi var 20 medlemmer til afslutningen, og alle var enige om, at det havde været en fin sæson med et gennemgående flot vejr, social hygge og fine golfresultater.

Kaptajnerne takker for opbakningen til at forsætte endnu en sæson, og vi ser frem til den nye sæson, både til nuværende og nye medlemmer.

Der var ønske om flere holdmatcher og færre tællende runder, hvilket vi naturligvis vil imødekomme i den nye sæson.

Følg med på siden her, hvor det fremgå, såfremt der arrangeres julematch eller evt. andre aktiviteter.

Kaptajnerne takker for støtten  og det  gode humør, og vi glæder os til vi ses til en ny sæson  – i 2017.

—————————————————————————————-

Se også  ‘Billeder’  fra sæsonen.

.