Generel info og nyheder

Efterårsmatchen som annonceret i matchplanen, den 12.11, er aflyst. Men vi mødes stadig om tirsdagen, afhængig af vejr og vind, til en hyggelig runde golf og god motion.

Den 3. oktober afsluttede vi sæson 2017, men vi spiller stadig om tirsdagen, når vejret tillader det.

Kaptajnerne blev genvalgt til endnu en sæson. Vi takker for valget og glæder os til endnu en sæson med hyggeligt golfsamvær og det gode golfspil.

På gensyn i 2018.

—————————————————————————————————————————

Husk også vores efterårsmatch d. 12. november, som vi spiller sammen med onsdag eftermiddags  pigerne. Nærmere herom senere.

—————————————————————————————————————————-

Nyt, Nyt

Der vil fremover komme tilpasning via golfbox på vores reserverede tider, idet kontoret om mandagen, efter kl. 10.00, forbeholder sig ret til at sætte os sammen til 4 bolde.

Denne ændring er generel i klubben, så det betyder, at vi fremover primært skal gå 4 bolde.

—————————————————————————————————————————

Ændring

Hvis du ønsker at blive reguleret efter golfrunden, så skal du skrive dig på listen, som kaptajnerne får udskrevet på dagen.

———————————————————————————–

Gælder alle spilledage:

Husk, vi har en infoseddel om dagens spil, der hvor du udskriver dit scorekort.

Vi har tider fra kl. 8.30-9.37.

Kaptajnerne forbeholder sig ret til ændringer ift matchplanen.

.