Matchvindere 2018

Tirsdag, den 19. juni

Der var frisk vind, med både med- og modvind, men heldigvis tørt og solrigt, så et dejligt golfvejr. Vi var 20 spillere.

Dagens vindere blev: Karen Marie Jensen og Hanne Ørtoft begge med 34 p og Alice Rodovsky med 33 p.

Else Bernat havde færrest puts og Ellis Bugge igen med dagens birdie.

Tirsdag, den 12. juni

Den kraftige vind havde heldigvis lagt sig, så vi havde en dejlig og solrig golfrunde, hvilket de flotte resultater også afspejler. Vi var 19 spillere.

Dagens vindere blev: Ellis Bugge 38 p, Lisbeth Jakobsen 37 p og Alice Rodovsky 36 p.

————————————————————————————————————————

Tirsdag, den 5. juni

Selv på en dejlig solrig grundlovsdag, var vi 16 golfere, som havde en flot runde. Vi spillede Stableford og om færrest puts.

Dagens vindere blev: Else Bernat med 34 p, samt Karen Marie Jensen og Ellis Bugge begge med 33 p.

Færrest puts fik til Karen Frederikke Mikkelsen, og ikke mindre end 3 spillere lavede birdies.

—————————————————————————————————————————-

Tirsdag, den 29. maj.

Til vores årlige karaffelmatch var vi 17 spillere i år. Vi spillede som sædvanlig slagspil, og vejret var med os, idet solen skinnede og regnen først begyndte,  da vi sad og nød den lækre frokost, som klubben havde sponsoreret.

Dagens vinder af  karaflen blev Hanne Ørtoft  med 75 nettoslag, herefter kom Birthe Julie Skov med 76 og  Ellis Bugge med  77 nettoslag.

Færrest putt fik Ellis Bugge med 27, og Else Bernat kom nærmest pinden på blå 3.

—————————————————————————————————————————-

Tirsdag, den 22. maj.

Vi var 19 spillere, der spillede Stableford, igen i et helt fantastisk solskinsvejr.

Dagens vindere blev: Kirsten Rand og Ingelise Londorf begge med 33 point, og Dorthe Haugaard med 32 point.

Dagens birdie gik til Ellis Bugge.

Tirsdag, den 15. maj

Turen gik igen til Øland golfklub, hvor vi havde en fantastisk dag med super godt vejr. Alle 22 tilmeldte deltog, og Karen Marie og Gitte, som havde fødselsdag blev også fejret.

Dagens vindere blev: Ellis Bugge med 34 point, Tove Schultz med 32 point og Karen Frederikke Mikkelsen med 31 point.

Der var præmie til nærmest flaget på hul 6 og 13, som blev vundet af Hanne Ørtoft og Lisbeth Iversen.

Tirsdag, den 8. maj

Årets rekord, 26 spillere mødte op til nok dagens bedste golfvejr i år.

Det vindstille og solrige vejr gav fine golf resultater.

Dagens vindere blev:

Tove Schultz med 39 point, Ellis Bugge med 35 point og Kirsten Rand med 33 point.

Der blev også udleveret mange birdiebolde.

Tirsdag, den 1. maj

I dag var vi 19 friske piger, som trodsede regnen, der faldt ganske let og uden vind. Vi spillede holdspil, greensome, 18 huller.

Dagens holdvindere. med 34 point blev Else Bernat og Lisbeth Jakobsen. Og the hidden hole gik til  Karen Frederikke Mikkelsen og Inger Lise Hedemann.

Tirsdag, den 24.4

I dag var vejret igen koldt og med mild støvregn, men trods det var vi 15 spillere, som spillede slagspil. Fire spillere foretrak dog no return.

Dagens vindere blev:

Ellis Bugge, 72 netto, Lisbeth Iversen 75 netto og Kirsten Rand 78 netto scores.

Ellis Bugge med færrest put, 27, og dagens birdie ligeledes Ellis Bugge samt Marianne Fabricius.

Tirsdag, den 17.4

Vi spillede Hallington i et dejligt forårsvejr, 19 spillere.

Dagens vindere blev:

Ellis Bugge, 70 point, Krista Larsen 66 point og Alice Rodovsky 65 point.

Tirsdag, den 10.4

Så fik vi spillet den 1. match, 18 huller, i ny sæson. Vi var 21 spillende, hvoraf 4 dog lavede no return. Det var også en kold og lidt blæsende tur.

Dagens vindere blev:

Dorte Haugaard med 33 point, Lisbeth Iversen, Lisbeth Jakobsen og Marianne Fabricius alle med 31 point.

Dagens birdie gik til Dorte Haugaard

Tirsdag, den 3.4.

Vi var 19 morgenfriske piger til vores åbningsmatch, som blev en kold og snevåd omgang, og vi sluttede efter 9 huller.

Så det var dejligt at slutte af med varm suppe og kaffe med påskeæg i klubhuset, hvor vi også fik snakket om den kommende sæson.

Dagens holdvindere blev:

Karen Marie Jensen, Gitte Søndergaard og Lisbeth Iversen

Did you like this? Share it!