Matchvindere 2017

Tirsdag, den 23. maj spillede vi udematch på Øland golfklub. Vi var 16 spillere, og vejret og banen var helt perfekt. En dejlig oplevelse.

Dagens vindere blev:

Karen F. Mikkelsen med 34 point, Ingrid Vinther med 33 og Jette Kold med 32 point.

Alice Rodovsky kom nærmest flaget på hul 6.

Tirsdag, den 16. maj havde vi ikke vejret med os. Regnen betød, at vi kun var 10 spillere, hvoraf kun 4 spillede 18 huller.

Det betød samtidig at vores besøg af Birgitte Nymark om golfreglernes muligheder blev udsat til den 20. juni.

Tirsdag, den 9. maj spillede vi holdspil/stableford. Vi var 23 spillere, og vejret var igen, flot golfvejr, ingen vind og kun små regndråber på de allersidste huller.

Dagens vinderhold blev: Birthe Rasmussen, Karen Frederikke Mikkelsen og Inger Lise Hedemann med 82 point, og Else Bernat, Kirsten Rand og Marianne Fabricius med 79 point.

Karen Frederikke Mikkelsen og Karen Marie Jensen begge med dagens bedste individuelle score og nyt handicap. Tillykke.

Tirsdag, den 2. maj spillede vi Slagspil/svensk Slagspil. Vi var 23 spillere, og vejret var flot og solrigt.

Dagens vindere blev:

Jette Kold med 71, Krista Larsen og Ellis Bugge begge med 76 nettoslag.

Hanne Ørtoft var bedst i Svensk Slagspil med 75 nettoslag.

Nærmest flaget på hul 2 gul, Bente Stadsing og på hul 8 rød, Krista Larsen.

Der var birdiebold til Inger Lise Hedemann og Lisbeth Iversen.

———————————————————————————

Tirsdag, den 25. april blev spillet ændret fra Slagspil til Stableford, da vejret var blæsende og regnfuld.

Dagens vindere blev:

Karen Frederikke Mikkelsen med 39 point, Birthe Julie Skov med 35 point og Lise Hove med 33 point.

Tirsdag, den 18. april, var vi 11 spillere, som trods rimfrost kom ud, da banen blev meldt klar ca. kl. 9.30.

Dagens vindere blev:

Lisbeth Jakobsen med 36 point, Birthe Julie Skov med 29 point og Hanne Ørtoft med 28 point.

——————————————————————————–

Tirsdag, d. 11. april var vi 17 spillere her op til påskeferien. Vejret var solrigt og en god vind, som gav udfordringer på hullerne.

Dagens vindere blev:

Inger Lise Hedemann med 37 point, Ellis Bugge med 36 point og Karen Marie Jensen med 35 point.

Der var birdiebold til Lisbeth Jacobsen.

Tirsdag, d. 4. april var vi 23 spillere. Vejret var flot og næsten ingen vind.

Dagens vindere blev:

Kare Frederikke Mikkelsen med 34 point, Bente R. Stadsing og ligeledes Hanne Ørtoft begge med 31 point.

Der var birdiebolde til: Hanne Ørtoft og Lise Hove

—————————————————————————————————

Så fik vi startet på sæson 2017.

Tirsdag d. 28. marts var vi 16 spillere, der spillede holdspil, 12 huller. Vi var 18 til en dejlig tapas anretning, hvor der blev nævnt noget om planerne for sæsonen. Vi fik også sagt goddag til 2 nye medlemmer, Kirsten Schou og Karen Marie Jensen.

Dagens holdvindere blev:
Birthe Rasmussen, Ingrid Vinther og Jette Kold.
og på en flot andenplads:
Else Bernat, Inger Lise Hedemann, Kirsten Schou og Birthe Julie Skov.

Nærmest flaget på blå hul 3 blev vundet af Birthe Julie Skov.