Velkommen til golfsæsonen 2019

Vi spiller hver tirsdag med forskellige matchformer. Sæsonen består af en gennemgående turnering, hvoraf de 16 bedste matcher er tællende. På udvalgte spilledage har vi længste drive, nærmest flaget mm.

Der er 2 tilbagevendende matcher: Karaffelmatch, slagspil og Jubilæumsmatch, stableford.

Præmier uddeles efter hver match, hvor vi håber, at mange vil slutte op om en let frokost efter matchen.

Husk at besøge vores hjemmeside, hvor vi vil være opdateret, så I kan få de oplysninger I søger.

Vi håber at se mange nye og gamle medlemmer til en rigtig god golfsæson 2019.

Skulle I have gode ideer eller forslag til forbedringer, så sig det til kaptajnerne, for husk, vi er fælles om at få klubben til at fungere.

Sæsonstart: 2. april 2019

Bookningsreservation: Tirsdage kl. 8.30 – 9.37. Tilmelding via Golfbox.

Kontingent: Kr. 400,-  indbetales på registreringsnr. 4662 og kontonr. 4662250856. For at kunne identificere indbetalingerne er det vigtigt, at du anfører fornavn, efternavn og medlemsnummer.

Tilmelding til åbningsmatchen foregår via mail til Kirsten Rand, på mailadresse: kirsten.rand@live.dk ELLER sms på mobil 3024 7142, med information om dit navn, handicap, om du deltager i åbningsmatchen, samt om du deltager i spisning efter matchen.

Sidste frist for tilmelding er 15. marts 2019.

Vi kaptajner håber på en rigtig god sæson … med god golf …godt vejr…og sidst, men ikke mindst højt humør.

På gensyn til mange gode golfoplevelser!

Birthe Julie Skov, mobil: 6061 7422, mail:birthe.julie@live.dk
Hanne Ørtoft, mobil: 5049 9008, mail: ortoft@stofanet.dk
Kirsten Rand, mobil: 3024 7142, mail: kirsten.rand@live.dk

Did you like this? Share it!