Velkommen til golfsæsonen 2017

Vi spiller hver tirsdag fra max. spillehandicap på 36 slag – og forskellige matchformer. Sæsonen består af en gennemgående turnering, hvoraf de 18 bedste matcher er tællende. På udvalgte spilledage har vi længste drive, nærmest flaget mm.

Der er 2 tilbagevendende matcher: Karaffelmatch og jubilæumsmatch.

Præmier uddeles efter hver match, hvor vi håber, at mange vil slutte op om en let frokost.

Husk at besøge vores hjemmeside, hvor vi vil være opdateret, så I kan få de oplysninger I søger.

Vi håber at se mange nye samt gamle medlemmer til en rigtig god golfsæson 2017.

Skulle I have gode ideer eller forslag til forbedringer, så sig det til kaptajnerne, for husk, vi er fælles om at få klubben til at fungere.

Sæsonstart: 28. marts 2017

Bookningsreservation: Tirsdage kl. 8.30 – 9.37

Kontingent: Kr. 400,-  indbetales på registreringsnr. 4662 og kontonr. 4662250856. For at kunne identificere indbetalingerne er det vigtigt, at du anfører fornavn, efternavn og medlemsnummer.

Tilmelding til åbningsmatchen foregår via mail til Marianne Fabricius, på mailadresse: fredbergfabricius@stofanet.dk ELLER sms på mobil 2232 1609, med information om dit navn og handicap og om du deltager i åbningsmatchen, samt om du deltager i spisning efter matchen.

Sidste frist for tilmelding er 14. marts 2017

Vi kaptajner håber på en rigtig god sæson … med god golf …godt vejr…og sidst men ikke mindst højt humør.

På gensyn

Ellis Bugge, mobil: 6093 4304, Ellisbugge@gmail.com