Hermed lidt praktisk info vedr starterfunktionen.

• Hvis du er forhindret den dag, hvor du er sat på som starter, bedes du selv sørge for en afløser.  – Byt evt dato med en af de andre startere. (Info til  finn@tolborg.dk  hvis der byttes dato)
  • Mødetid senest kl 11:45
  • På kontoret skal du afhente 1) nøgle til starterhuset og 2) en udskrift fra Golfbox visende de medlemmer, der har booket sig ind til golfspil den pågældende tirsdag

Ved starterhuset:
Der er ikke udarbejdet en spilleplan med starttider… Golfbox-udskriften angiver IKKE holdsammensætningen eller tidspunktet for den enkeltes starttid. – Den angiver KUN, hvem der har tilmeldt sig til golfspillet…
Når spillerne ankommer til starterhuset, skal de aflevere deres udskrevne scorekort til dig.
Du sammensætter så holdene i den rækkefølge, som de har afleveret scorekort.
Hvis der er mange der samtidig afleverer scorekort til dig – f.eks. kl 12, så samler du dem alle i en stak og trækker lod om holdsammensætningen.
Kryds spillerne af på Golfbox-udskriften efterhånden som de ankommer.
Hvis der ankommer en spiller, der ikke figurerer på Golfbox-udskriften, så anfør hans navn på udskriften, og sæt ham på hold lige som de øvrige.

Når du har et hold klar, så afleverer du deres scorekort til holdet og sender dem ud

Vurder selv om du skal sende 3 eller 4-bolde ud…  Det afhænger af antal fremmødte og forventede antal fremmødte (afhængig af vejret m.m.)

Diverse:
På de dage hvor der er spisning – første tirsdag i måneden excl juli – så husk folk på, at de skal skrive sig på spiselisten i restauranten, idet golfspil på disse dage er forbeholdt dem, der deltager i den efterfølgende spisning og præmieuddeling.

Og på disse dage (første tirsdag i måneden) skal Talentrækken – hcp fra  26,0 og op – starte på 9-huls sløjfen i perioden 12:00 til 12:45
Eliterækken og Mesterrækken spiller 18-huls banen, og starter fra 12:00 til 13:45

Kontroller gerne at folk har markør og pitchfork klar inden de går ud. – Og at bag’en er mærket synligt med AAGK-medlemsskiltet.

Spilleplanen på hjemmesiden angiver hvilken matchform der skal spilles den pågældende dag.
Sæt dig ind i matchformen så du evt kan vejlede spillerne
Forklaring vedr de forskellige matchformen kan ses på hjemmesiden

VIGTIGT: Inden du selv går ud, så aflever Golfbox-udskriften i postkassen i omklædningsrummet