En oplevelse i særklasse for dine kunder

Skal du forkæle dine kunder og lave arrangement der kan huskes? Så er det en Company Day i Aalborg Golf Klub der vil sætte jer på landkortet hos jeres kunder.

En companyday i Aalborg Golf Klub kan variere lige fra 2 personer til en dag med op til 120 spillere. Skal oplevelserne indeholde noget godt at spise, spillende pro’er ankommende i helikopter eller måske muligheden for at vinde en bil for et Hole In One..? Ja, det er kun jeres ønsker der sætter begrænsningerne.

Lad os hjælpe dig med at tilrettelægge dagen, book et møde med en af administrationsafdeling, så finder vi en løsning der passer netop jeres behov.

Praktiske informationer

Mad skal der til. Herunder kan du se vores restaurants menu til Company Days. Bestilling og spørgsmål skal stilles direkte til Køkkenchef Sune: Tlf.: 98342374 eller mail:
restaurant@aalborggolfklub.dk

Company Days 2018 menukort