Derfor skal du samarbejde med Aalborg Golfklub

Sponsorerne i Aalborg Golf Klub er med til, at give klubben styrke og muligheder for vores medlemmer og gæster. Det er et vigtigt element i en klub som Aalborg Golf Klub, at have loyale sponsorer, der støtter alt fra juniorer til eliten i klubben. Som sponsor i Aalborg Golf Klub får du et produkt, der tager udgangspunkt i de behov, som din virksomhed har. I Aalborg Golf Klub betragter vi sponsorater som et samarbejde om fælles mål og indsats.

Én af mange fordele ved et sponsorat er, at du som virksomhed sikre at blive eksponeret over for en bestemt målgruppe. Statistikker viser, at 60 % af alle medlemmer i DGU befinder sig i aldersgruppen 26-60 år, hvilket altså betyder du får eksponeret din virksomheds brand over for en bred målgruppe.

Mere end blikfang

Det betyder at sponsoraterne giver mere end blot en profilering af virksomheden. Som sponsor er man medlem af et netværk af virksomheder, der skaber gode relationer i et miljø, hvor golfen er i centrum. Vi har sponsorpakker til alle typer virksomheder, og skræddersyr gerne pakker til netop dit behov.

Vores mål i Aalborg Golfklub er, at vore sponsorer skal have en behandling og service, der giver et godt samarbejde mellem klub og virksomhed.

Hvordan bliver man sponsor

Er du interesseret i at høre mere om vore sponsorater og hvad vi kan gøre din virksomhed, vil vi meget gerne tage en uforpligtende snak med dig. Udfyld formularen herunder og klubben vil rette henvendelse til dig snarest muligt.

Du er også meget velkommen til at kontakte Dorthe H Jensen på tlf.: 98 34 14 76 eller på mail@aalborggolfklub.dk såfremt du har spørgsmål.

Vi glæder os til et samarbejde med din virksomhed.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Del det!